dureri de spate puternice de cateva luni
Am de cateva luni dureri de spate care au devenit foarte puternice, ma doare permanent, mai ales noaptea, ma misc greu, nu ma pot odihni si cateodata mi-e greu sa si respir. Am consultat un ortoped si un reumatolog si mi s-a spus ca am o usoara scolioza si nevralgie intercostala. Am un tratament de 10 zile insotit de gimnastica medicala, masaj si inca vreo cateva proceduri. As vrea sa stiu daca pot scapa permanent de dureri si ce pot sa fac pentru asta, sau ma voi confrunta o perioada lunga cu ele? Mi-e teama ca problemele legate de coloana nu prea se vindeca.
3 comentarii
draga elena
incearca remediile homeopate. eu nu m-am putut misca zile intregi , am si spina bifida dar m-a pus pe picioare. incearca dar numai daca ai rabdare.
incearca remediile homeopate. eu nu m-am putut misca zile intregi , am si spina bifida dar m-a pus pe picioare. incearca dar numai daca ai rabdare.
Buna Elena.
Eu ma confrunt cu o boala asemanatoare, si aparte de scolioza, mi sa diagnosticat si artroza. Am facut o multime de probe, si abea la rezonanta magnetica sa vazut ca am artroza. Urmez un tratament timp de trei ani si se pare ca are efect. Ma simt mai bine, si dupa doi ani de nopti nedormite acum pot sa dorm si sa am o viata normala. daca doresti mai multe informatii ma poti contacta -. Sanatate si numai bine.
Eu ma confrunt cu o boala asemanatoare, si aparte de scolioza, mi sa diagnosticat si artroza. Am facut o multime de probe, si abea la rezonanta magnetica sa vazut ca am artroza. Urmez un tratament timp de trei ani si se pare ca are efect. Ma simt mai bine, si dupa doi ani de nopti nedormite acum pot sa dorm si sa am o viata normala. daca doresti mai multe informatii ma poti contacta -. Sanatate si numai bine.
George,
a inceput sa apara o durere in partea superioara care insa acesta durere incepe sa se lase pe piciorul drept.
Durerea a inceput sa apara de cand am inceput sa tusesc (foarte rar) si a-si dori sa stiu din ce cauza (metionez ca nu am nici o deformatie a coloanei de genul scolioza sau altceva).
va multumesc!
a inceput sa apara o durere in partea superioara care insa acesta durere incepe sa se lase pe piciorul drept.
Durerea a inceput sa apara de cand am inceput sa tusesc (foarte rar) si a-si dori sa stiu din ce cauza (metionez ca nu am nici o deformatie a coloanei de genul scolioza sau altceva).
va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 2probleme cu spatele
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 4dureri de spate de o perioada de timp
- 1Dureri de spate.. Nu am medic de familie. unde sa merg?
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 6Bolnava sau nu?
- 12Dureri spate
- 0durere mare la spate
- 63Dureri picioare de la genunchi in jos + amorteala picioare
- 1Dureri(intepaturi in spate)
- 13dureri regulate de picioare si spate!
- 4Ma doare zilnic spatele
- 0Dureri de spate, lordoza lombara
- 2Dureri si analize
- 1Dureri de spate
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
- 1Durere de spate intr-o parte
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: