Dureri de sani
Bunaziua! Sunt ingrijorata... ultima menstruatie am avut-o pe data de 11 Martie. De o saptamana ma dor sanii foarte tare si nu stiu care ar putea fi cauza. Ma dor mai ales noaptea si ii simt si putin umflati si grei. Nu-i pot atinge de durere. La palpare nu se simt noduli. Azi (4 Aprilie) am facut si un test de sarcina Barza(negativ). Am luat si Utrogestan (la recomandarea medicului), trei luni de zile(ieri am luat ultimul). Nu stiu ce sa mai cred. Ultimele pastilute le-am luat vaginal ca imi era foarte rau de la ele. Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc!
3 comentarii
Un tratament homeopatic ar fi solutia de prima alegere pentru aceste dureri de sani cu tendinta de a deveni cronice.
Va multumesc f.mult! Imi puteti spune cam ce tratament ar aputea fi bun in cazul acesta? Am avut intre timp si menstruatie si chiar daca ieri a fost ultima zi, durerea de sani tot persista.
Tratamentul homeopatic este strict individualizat. Deci, pentru a putea sti care tratament homeopatic este indicat in cazul dv, este necesar un consult homeopatic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri la nivelul sanilor
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 0saptamana 9 si durerea de sani
- 2mamelon marit si dureros
- 1durere de sin si sfirc la barbati
- 10dureri de sani - lateral
- 4dureri la sani
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 7dureri de san - ce trebuie sa fac?
- 3durere a sanilor
- 0Artizia si durerea de sani
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 0durere san spre axila
- 3durere persistenta la mamelonul drept
- 3Durere la sâni, help
- 1durere la atingere la un san
- 0Durere sani
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: