durere infernala de picioare

de aproximativ 2 luni am o durere infernala de picioare, este o durere oarecum intepatoare in zona talpilor si a gleznelor. de asemenea, de vreo luna imi sunt degetele amortite si am picioarele umflate aproape permanent. am luat si cate 2 pastile ketonal o data si nu am simtit nici o ameliorare si folosesc si o crema numita stimuven, insa fara folos. nu stiu ce sa mai fac ca sa dispara durerea
3 comentarii

Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul:
- sex, varsta, greutate/inaltime;
- status profesional si sportiv, eforturi practicate (cat timp stati in picioare sau mergeti pe jos in decuresul zilei);
- antecedente vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii, neurochirurgicale, hepatice, cardiace, renale etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul:
- sex, varsta, greutate/inaltime;
- status profesional si sportiv, eforturi practicate (cat timp stati in picioare sau mergeti pe jos in decuresul zilei);
- antecedente vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii, neurochirurgicale, hepatice, cardiace, renale etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Sunt femeie, am 19 ani, 1, 70 inaltime si 65 kg. Stau in picioare aproape zilnic cate 6 ore deoarece lucrez. Am avut intotdeauna dureri la picioare, mai ales de la genunchi in jos, dar mereu mi s-a spus ca e din cauza cresterii, iar mai apoi mi s-a spus ca sunt din cauza unei infectii pentru ca am avut un chist submandibular dar acesta a fost extirpat acum 4 ani si durerile au persistat, iar in urma cu un an am facut analize pentru streptococ B si au iesit negative.

Explicatia este infinit mai simpla decat v-o imaginati: 10 kg in exces si efort exagerat (stat in picioare excesiv).
Prin urmare, atitudinea este logica.
Prin urmare, atitudinea este logica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la ambele picioare
- 3durere laba piciorului discomfort la mers
- 3Durere picior stang
- 3durere de picioare
- 0Durere picioare de aproape 2 luni
- 2dureri picioare
- 2durere picior, un fel de amorteala
- 2baietel de 2 ani si 7 luni dureri de picioare
- 3Probleme picior
- 3Dureri picioare
- 0Dureri de membre
- 13dureri de picioare
- 1dureri de picioare
- 1Dureri de picoare
- 0Ma dor picioarele
- 1Dureri de picioare dupa sport.
- 5Ajutor! înțepături in picioare și in mâini
- 2Dureri ciudate picioare
- 1De 2 ani simt furnicaturi in zona picioarelor însoțite de senzatia de arsura si de rece
Mai multe informații despre: durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: