Durere picioare pe timpul noptii
Buna ziua! De cateva nopti ma trezesc cu dureri de picioare ce nu ma lasa sa dorm. Simt parca as avea febra musculara insa nu am facut efort si orice miscari as face durerea nu trece pana nu ma ridic in picioare sau fac miscare. Tin sa precizez ca am facut analize si sunt bune din toate punctele de vedere. Este posibil sa fie de la schimbarea de clima? Tocmai ce am revenit in tara din Florida unde erau 20 de grade si aici cu -. Am 25 de ani si 60 kg, 1m73. Pe timpul zilei nu am nici o problema.
4 comentarii
Buna ziua,
Desigur ca poate fi incriminata schimbarea fusului orar, insa pot exista nenumarate alte cauze.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Desigur ca poate fi incriminata schimbarea fusului orar, insa pot exista nenumarate alte cauze.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc frumos pentru raspuns. Ce ar trebui sa fac? Durerile persista doar noaptea. Am luat o aspirina si cam atat. Nu stiu cum ar trebui sa actionez avand in vedere ca analizele au iesit bune, foarte putina lipsa de fier.. si alte afectiuni nu am si nu am avut probleme de sanatate pana acum. Va multumesc.
Este absolut imposibil de oferit o solutie fara un examen clinic direct.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am rezolvat problema multumesc. Cred ca a fost de la clima. M-au lasat durerile dupa ce m-am obisnuit cu temperaturile. Va multumesc frumos! O zi minunata!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere picioare (talpi)
- 3ce sa fac sa nu-l mai doara?
- 0Afectiune severa picioare - posibil sindrom posttrombic.
- 2am o durere de picioare care pleaca de pe fese pe picior in jos pina in zona genunchiului
- 1durere de picior
- 0Durere de picior, in zona femurului
- 1Dureri de picioare
- 1Dureri de picioare
- 2dureri de picioare
- 1Dureri picioare
- 8Dureri de oase
- 10dureri de picioare
- 1Vă rog ajutați-mă!!!! dureri de maini si picioare
- 1Dureri picioare
- 1Dureri de picioare dupa sport.
- 2Dureri de picioare, ovare, mijloc
- 8Dureri ingrozitoare si ciudate la ambele picioare, spre bazin
- 1Durere acuta a picioarelor
- 4Dureri surde în mâini și în picioare.
Mai multe informații despre: durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: