Durere picioare pe timpul noptii

22-01-2019
Nana22
Nu este medic/terapeut
Nana22
Buna ziua! De cateva nopti ma trezesc cu dureri de picioare ce nu ma lasa sa dorm. Simt parca as avea febra musculara insa nu am facut efort si orice miscari as face durerea nu trece pana nu ma ridic in picioare sau fac miscare. Tin sa precizez ca am facut analize si sunt bune din toate punctele de vedere. Este posibil sa fie de la schimbarea de clima? Tocmai ce am revenit in tara din Florida unde erau 20 de grade si aici cu -. Am 25 de ani si 60 kg, 1m73. Pe timpul zilei nu am nici o problema.
4 comentarii
1
22-01-2019, ora 16:46
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Desigur ca poate fi incriminata schimbarea fusului orar, insa pot exista nenumarate alte cauze.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
22-01-2019, ora 17:29
Nana22
Nu este medic/terapeut
Nana22
Va multumesc frumos pentru raspuns. Ce ar trebui sa fac? Durerile persista doar noaptea. Am luat o aspirina si cam atat. Nu stiu cum ar trebui sa actionez avand in vedere ca analizele au iesit bune, foarte putina lipsa de fier.. si alte afectiuni nu am si nu am avut probleme de sanatate pana acum. Va multumesc.
0
28-01-2019, ora 22:08
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Este absolut imposibil de oferit o solutie fara un examen clinic direct.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
29-01-2019, ora 12:29
Nana22
Nu este medic/terapeut
Nana22
Am rezolvat problema multumesc. Cred ca a fost de la clima. M-au lasat durerile dupa ce m-am obisnuit cu temperaturile. Va multumesc frumos! O zi minunata!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •