Durere coloana zona toracica
Buna ziua,
De doua zile prezint dureri la nivelul zonei toracale a coloanei vertebrale (undeva la acelasi nivel cu sanii), durere cu care m-am trezit pur si simplu intr-o dimineata. Mentionez ca nu este practic o durere incontinuu, este mai mult ca si cand ceva ma tine atunci cand ma misc, sau cand duc barbia in jos si se intinde si la nivelul vertebrelor.
Mentionez ca am 22 de ani, anul trecut am descoperit ca am o mica hernie de disc in zona lombara L5 postero-mediana (6 mm cranio-caudal). Am incercat sa asemuiesc intr-un fel sintomele, insa nu pot sa spun ca sunt aceleasi.
Trebuie sa mai mentionez ca atunci cand inspir-expir simt o presiune pe acea zona.
De la ce ar putea fi dupa sintomele care vi le-am descris? Ar putea fi de la coloana, insa daca e de la coloana de ce ma doare atunci cand inspir-expir.
Va multumesc!
O zi buna!
De doua zile prezint dureri la nivelul zonei toracale a coloanei vertebrale (undeva la acelasi nivel cu sanii), durere cu care m-am trezit pur si simplu intr-o dimineata. Mentionez ca nu este practic o durere incontinuu, este mai mult ca si cand ceva ma tine atunci cand ma misc, sau cand duc barbia in jos si se intinde si la nivelul vertebrelor.
Mentionez ca am 22 de ani, anul trecut am descoperit ca am o mica hernie de disc in zona lombara L5 postero-mediana (6 mm cranio-caudal). Am incercat sa asemuiesc intr-un fel sintomele, insa nu pot sa spun ca sunt aceleasi.
Trebuie sa mai mentionez ca atunci cand inspir-expir simt o presiune pe acea zona.
De la ce ar putea fi dupa sintomele care vi le-am descris? Ar putea fi de la coloana, insa daca e de la coloana de ce ma doare atunci cand inspir-expir.
Va multumesc!
O zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dureri toracice atipice
- 3dureri la coloana medicala.
- 2durere la coloana vertebrala
- 4probleme dupa operatie
- 6O forma unui sambure de maslina pe coasta dreapta sub san.. ce poate fi?
- 5obezitate declansata pe fond psihic?
- 3Durere toracica puternica
- 3Rinichii sau coloana?
- 3durere coloana + cancer de prostata
- 3Durere de spate; coloana
- 8Dureri de coasta asociata cu respiratia
- 0torace stramb
- 3durere colooana vertebrala, sold
- 6Durere costa in fata
- 5Dureri coloana la atingere
- 0dezechilibru, dureri coloana si tiuit in cap
- 3probleme coloana de f mult timp
- 0Dureri ca niste junghiuri pe coloana in timpul noptii
- 0Ce șanse am sa imi revin daca la aproape un an după operatie de coloana sunt tot la pat?
- 2Durere de spate doar noaptea
Mai multe informații despre: Cutia toracica durerea de coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: