Dureri de cap
![robertkarol](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna. In luna martie am avut o raceala mai nasoala tratata acasa si de atunci sunt mai mult rau decat bine. Imediat dupa am avut o tuse nasoala, la inceput chiar si in timpul noptii (ma trezeam si aveam crize de tuse). Tusea asta imi venea parca din gat, fiindca din cauza unei mancarimi in gat imi venea tusea si uneori in timpul efortului aveam crize de tuse. Cu timpul mi-a trecut, dar mi-a ramas o durere de cap in principal in frunte si o expectoratie alba care vine din faringe (probabil o scurgere din caile nazale, fiindca tuse nu mai am). Si de atunci tot am astea, dar expectoratia este mult mai rara. De atunci tot am avut mici raceli tratate tot la fel. Durerile de cap nu sunt severe, dar nu sunt usor de suportat. Uneori la scoala mi se ameliorau cu cafea.
Mai recent, in iunie, am facut amigdalita si am luat antibiotic. Tratamentul a fost aproape singura perioada cand am fost ok, dar dupa mi-au ramas durerile de cap in frunte, iar in prima sapt dupa tratament am avut secretii nazale abundente (transparente dar uneori maronii, parca cu sange). Am asteptat gandindu-ma ca o sa imi treaca, dar mi-a ramas durerea de cap. Am fost trimis la ORL si analize. La analize mi-a iesit o lipsa de magneziu maricica, iar orl-istul m-a trimis la radiologie la sinusuri. Acolo radiologistul mi-a scris ca sinusurile sunt normale, dar fosele nazale partial obstructionate. Cand am dus radiologia s-a uitat orl-istul pe ea, dar a zis ca e ok si mi-a dat tratament doar pt lipsa de magneziu. Iau tratamentul de 5 zile dar inca ma doare capul. De la ce sa fie? Mentionez ca in 2014 am facut control la oftalmolog si a fost ok.
Mai recent, in iunie, am facut amigdalita si am luat antibiotic. Tratamentul a fost aproape singura perioada cand am fost ok, dar dupa mi-au ramas durerile de cap in frunte, iar in prima sapt dupa tratament am avut secretii nazale abundente (transparente dar uneori maronii, parca cu sange). Am asteptat gandindu-ma ca o sa imi treaca, dar mi-a ramas durerea de cap. Am fost trimis la ORL si analize. La analize mi-a iesit o lipsa de magneziu maricica, iar orl-istul m-a trimis la radiologie la sinusuri. Acolo radiologistul mi-a scris ca sinusurile sunt normale, dar fosele nazale partial obstructionate. Cand am dus radiologia s-a uitat orl-istul pe ea, dar a zis ca e ok si mi-a dat tratament doar pt lipsa de magneziu. Iau tratamentul de 5 zile dar inca ma doare capul. De la ce sa fie? Mentionez ca in 2014 am facut control la oftalmolog si a fost ok.
6 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
La inceput ati facut greseala ca v-ati tratat singur acasa si nu ati mers la medic. Acum constat ca ceea ce va deranjeaza cel mai mult este durerea de cap.
Va recomand sa consultati un medic neurolog.
dr Petre Muresan
Va recomand sa consultati un medic neurolog.
dr Petre Muresan
![Dr. Adrian Barna](/arata_img.php?img=cont_172606.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ce antibiotic (doze şi perioada tratamentului) aţi luat ptr amigdalită? Înainte de acest episod când aţi luat ultima dată (şi ce) antibiotic?
Posibil o candidoză. Un exudat faringan fungic ne-ar putea lamuri, cel puţin parţial. Eu suspectez în continuare sinuzita...
Unde este predominant durerea de cap? frontală? "pleacă" undeva durerea, pe vreun traseu? Este permanentă sau episodică? Câţi ani aveţi?
Posibil o candidoză. Un exudat faringan fungic ne-ar putea lamuri, cel puţin parţial. Eu suspectez în continuare sinuzita...
Unde este predominant durerea de cap? frontală? "pleacă" undeva durerea, pe vreun traseu? Este permanentă sau episodică? Câţi ani aveţi?
![andreiaandy](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna seara
Am un baietel in varsta de 7 ani, in urma cu 3 saptamani am fost la strand unde a alergat si a cazut pe spate si a dat cu capul destul de tare, i s-a umflat si rosit, i-am pus gheata.Nu a ametit, nu si-a pierdut cunostinta, nu parea sa aiba nici un simtom ingrijorator, am venit acasa iar a doua zi de dimineata am mers la dr pediatru, mi-a spus ca raspunde ok la ce l-a pus, i-am spus ca nu a varsat, a zis ca i se pare totul ok din punctul ei de vedere, sa stau linistita, dar il mai pot urmarii o zi-doua, l-am urmarit, nimic schimbat, dar acum de o saptamana imi spune ca il doare capul, o data pe zi, sau o data la 2 zile, ii dau ibalgin si nu il mai doare, l-a durut acum 3 zile si gatul putin, si azi a zis ca ii este putin frig, sa il apuce vreo raceala?sau poate sa aiba urmari acum dupa 3 saptamani de la lovitura?????????va rog mult sa imi spuneti ce sa fac?sa merg undeva cu el?Multumesc
Am un baietel in varsta de 7 ani, in urma cu 3 saptamani am fost la strand unde a alergat si a cazut pe spate si a dat cu capul destul de tare, i s-a umflat si rosit, i-am pus gheata.Nu a ametit, nu si-a pierdut cunostinta, nu parea sa aiba nici un simtom ingrijorator, am venit acasa iar a doua zi de dimineata am mers la dr pediatru, mi-a spus ca raspunde ok la ce l-a pus, i-am spus ca nu a varsat, a zis ca i se pare totul ok din punctul ei de vedere, sa stau linistita, dar il mai pot urmarii o zi-doua, l-am urmarit, nimic schimbat, dar acum de o saptamana imi spune ca il doare capul, o data pe zi, sau o data la 2 zile, ii dau ibalgin si nu il mai doare, l-a durut acum 3 zile si gatul putin, si azi a zis ca ii este putin frig, sa il apuce vreo raceala?sau poate sa aiba urmari acum dupa 3 saptamani de la lovitura?????????va rog mult sa imi spuneti ce sa fac?sa merg undeva cu el?Multumesc
![Dr. Adrian Barna](/arata_img.php?img=cont_172606.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
din nou la pediatru pentru a elimina vreo viroza. Din ce oras sunteti?
![andreiaandy](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua si multumesc de raspuns, am fost la pediatru din nou, mi s-a spus ca are in gat, mi s-a dat lekoklar, a inceput sa faca si febra, de cap se mai plange din cand in cand, dar zice ca nu ameteste, nu are alte simtome, deci probabil este de la raceala, dar pt cazatura ar trebui totusi investigat mai departe?sunt din hunedoara, dar ne mutam la timisoara saptamana aceasta, va multumesc si astept un raspuns, daca trebuie investigat, ce ar trebuii sa fac?
Dr. Robert Savin din Timişoara vă poate ajuta. Este practicant al osteopatiei, fiind specializat în a găsi eventuale astfel de probleme.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 163anxietate si durerei de cap
- 4Dureri de cap si ameteli
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 3miopie si durere de cap uneori
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 3durere puternica de cap
- 7Dureri de cap
- 1durere cap in timpul contactului sexual
- 0dureri de cap in fiecare zi
- 9Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa
- 13Anxietate si dureri de cap
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 1Durere groaznica de cap
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 2durerile de cap la un copil de 10 ani
- 6Ameteli si dureri de cap
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 0Am nevoie de o incurajare, de un sfat, va rog frumos..
- 2Durere foarte mari de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: