durere de cap
De cateva zile ma doare capul ingrozitor.Nu e o durere localizata, ma doare peste tot.Nu cedeaza la nici un antialgic, antiinflamator.Am mai avut in trecut dureri de cap, dar cedau dupa cateva ore sau la administrarea de medicamente.Ieri seara, din senin, a inceput sa-mi curga sange din nas.Durerile sunt insotite uneori de senzatie de voma.Nu stiu cui sa ma adresez, va rog daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac.
4 comentarii
stii cumva daca ai probleme cu fierea? mie asa mi s-a intamplat. Doare capul ingrozitor, parca ar fi strans intr-o menghina. Durerea apare de obicei dupa mese mai grase sau abundente. Incearca pentru greata Metoclopramid inainte de masa cu 15 min. si dupa masa Colebil, Oxbil, sau Bill Plus(pentru fiere). Mergi urgent la medic sa-ti faci analize generale.
sau sar pute probleme de stres.dar sangele din nas...sa nu fie o tensiune mai crescuta.va rewcomand niste analize
Buna seara! Am dureri puternice de cap in perioada menstruatiei. Ce medicament ar fi mai indicat sa iau pentru o astfel de durere sau daca stie cineva un tratament naturist pentru asta, pentru ca nu sunt adepta pastilelor?Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Oare sunt nebun?
- 4hemoglobina scazuta, TGP mare, dureri de cap
- 5Tulburari de vedere, apoi dureri de cap partea stanga.
- 0Dureri cronice de cap
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 1ameteli si dureri de cap
- 4dureri de cap permanente
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 0Ochelari noi, vedere neclara!
- 2Dureri de ceafa, cap
- 0Cefalee persistenta
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 2De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap... anemie?
- 4Dureri de cap in special ziua
- 10chist arahnoid
- 20Dureri de cap zilnice, in forma continua, ameteala usoara si continua
- 2Ce afectiune am ?
- 3Durere cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: