durere de cap

De cateva zile ma doare capul ingrozitor.Nu e o durere localizata, ma doare peste tot.Nu cedeaza la nici un antialgic, antiinflamator.Am mai avut in trecut dureri de cap, dar cedau dupa cateva ore sau la administrarea de medicamente.Ieri seara, din senin, a inceput sa-mi curga sange din nas.Durerile sunt insotite uneori de senzatie de voma.Nu stiu cui sa ma adresez, va rog daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac.
4 comentarii

stii cumva daca ai probleme cu fierea? mie asa mi s-a intamplat. Doare capul ingrozitor, parca ar fi strans intr-o menghina. Durerea apare de obicei dupa mese mai grase sau abundente. Incearca pentru greata Metoclopramid inainte de masa cu 15 min. si dupa masa Colebil, Oxbil, sau Bill Plus(pentru fiere). Mergi urgent la medic sa-ti faci analize generale.

sau sar pute probleme de stres.dar sangele din nas...sa nu fie o tensiune mai crescuta.va rewcomand niste analize

Buna seara! Am dureri puternice de cap in perioada menstruatiei. Ce medicament ar fi mai indicat sa iau pentru o astfel de durere sau daca stie cineva un tratament naturist pentru asta, pentru ca nu sunt adepta pastilelor?Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 3durere puternica de cap
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 1durere de cap puternica in zona occipitala
- 1tratare masea dureri de cap
- 14durerile de cap nu sunt de la sinuzita... atunci de la ce?
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 4durere si arsura a pieli capului pe partea stanga
- 2Durere de cap de 1 an
- 9Va roog sunt o mamica disperata
- 5Dureri permanente de cap
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 3va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 1Durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: