Dureri de burta
Buna seara! Am o problema de 3 zile si nu stiu care ar fi cauza. Pe 16 trebuia sa-mi vina menstruatia, de pe 15 am inceput sa am dureri de burta in partea de jos destul de puternice (pana acum nu le aveam)si continua si astazi, dar menstruatia nu mi-a venit. Sunt dureri destul de puternice si simt incontinuu ca si cum e o presiune si am o secretie albicioasa lichida. Va rog sa ma ajutati, poate fi vorba de sarcina ? Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
In cazul in care menstruatia intarzie sa apara este necesara vizita la medicul ginecolog iar in ceea ce priveste sarcina, un test de sarcina sau analiza Beta-HCG va poate ajuta sa aflati raspunsul.
O zi placuta!
In cazul in care menstruatia intarzie sa apara este necesara vizita la medicul ginecolog iar in ceea ce priveste sarcina, un test de sarcina sau analiza Beta-HCG va poate ajuta sa aflati raspunsul.
O zi placuta!
Buna! Am si eu o problema care pare ca cu trecerea timpuli se agraveaza.in timpul contactului sexual am niste dureri cand in partea stanga cand in dreapta pe care le am ignorat o buna perioada pana a inceput sa apara sangerearea dupa care am aflat ca am un chist pe ovarul drept si am facut toate demersurile pentru operatie si am scapat.o perioada nu am mai avut dureri insa la ultimile contacte sexuale au reaparut de data asta mult mai tare de exemplu la ultimul contact sexual am simtit o durere puternica in partea dreapta sub abdomen ciudat mi se pare insa ca durerea a tinut si dupa incheierea actului nu reuseam sa gasesc o pizitie in care sa stau sa nu mai simt durere..sunt speriata va rog sa imi spuneti ce ar putea fi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de burta
- 3durere abdominala
- 2Dureri absomen in partea stanga jos la trepidatii
- 5Am dureri abdominale in timpul actului sexual (de 3 ani)
- 6Dureri abdominale.Help!
- 46dureri abdominale - nu reusesc sa identific cauza
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 6pietre la fiere, mal, dureri abdominale
- 7Dureri abdominale aparute dupa ciclu menstrual
- 4Dureri abdominale joase
- 5Oboseala aproape permanenta, o usoara dispnee, scaune modificabile zilnic + dureri abdominale
- 6Cerazette si scurgeri maronii-rosiatice
- 1Durere abdomen superior drept
- 1durere in zona abdominala
- 5dupa dezvirginare am dureri de burta
- 6De o luna am dureri mari epigastrice (capul pieptului) si de multe ori coboara in partea de jos
- 1Pierdere in greutate si dureri slabe abdominale
- 0Abdomen tare
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
Mai multe informații despre: Abdomenul Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Sindromul premenstrual
- Ascita
- Abdomenul acut
- Sindromul de compartiment intraabdominal
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: