Dureri de burta

Buna seara! Am o problema de 3 zile si nu stiu care ar fi cauza. Pe 16 trebuia sa-mi vina menstruatia, de pe 15 am inceput sa am dureri de burta in partea de jos destul de puternice (pana acum nu le aveam)si continua si astazi, dar menstruatia nu mi-a venit. Sunt dureri destul de puternice si simt incontinuu ca si cum e o presiune si am o secretie albicioasa lichida. Va rog sa ma ajutati, poate fi vorba de sarcina ? Multumesc!
2 comentarii

Buna ziua,
In cazul in care menstruatia intarzie sa apara este necesara vizita la medicul ginecolog iar in ceea ce priveste sarcina, un test de sarcina sau analiza Beta-HCG va poate ajuta sa aflati raspunsul.
O zi placuta!
In cazul in care menstruatia intarzie sa apara este necesara vizita la medicul ginecolog iar in ceea ce priveste sarcina, un test de sarcina sau analiza Beta-HCG va poate ajuta sa aflati raspunsul.
O zi placuta!

Buna! Am si eu o problema care pare ca cu trecerea timpuli se agraveaza.in timpul contactului sexual am niste dureri cand in partea stanga cand in dreapta pe care le am ignorat o buna perioada pana a inceput sa apara sangerearea dupa care am aflat ca am un chist pe ovarul drept si am facut toate demersurile pentru operatie si am scapat.o perioada nu am mai avut dureri insa la ultimile contacte sexuale au reaparut de data asta mult mai tare de exemplu la ultimul contact sexual am simtit o durere puternica in partea dreapta sub abdomen ciudat mi se pare insa ca durerea a tinut si dupa incheierea actului nu reuseam sa gasesc o pizitie in care sa stau sa nu mai simt durere..sunt speriata va rog sa imi spuneti ce ar putea fi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri abdominale insuportabile imediat ce mi se termina menstruatia
- 8Dureri sub ombilic
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 5intepaturi si dureri
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 3Dureri de burta ca atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia
- 4disconfort abdominal stanga sub coasta
- 2Durere in abdomenul inferior
- 5durere abdominala, de aprox. o luna
- 1dureri abdominale, in partea dreapta... in zona ficatului
- 3spre dimineata m-am trezit cu o durere insuportabila de abdomen
- 0Reconstructie abdomen
- 2Dureri stomacale şi diaree
- 0Dureri abdominale de doi ani - ce medici buni cunoasteti
- 2Dureri abdominale
- 1Durere abdominală
- 1Durerea abdominala
Mai multe informații despre: Abdomenul Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Sindromul premenstrual
- Ascita
- Abdomenul acut
- Sindromul de compartiment intraabdominal
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: