Dureri de burta ca atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia
![eugenia](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, de cateva luni am dureri aproape tot timpul de burta ca atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia ( dureri nu puternice dar suparatoare). Am fost la ginecolog si mi-a spus ca am o vaginita bacteriana pentru care am primit tratament cu metronidazol ovule si pastile si o mica rana pe col uterin. Pana a venit rezultatul la secretie am avut ca tratament..supozitoare cu indometacin si pastile cu doxiciclina. Problema este ca durerea nu a disparut decat pe timpul tratamentului si a revenit cand l-am terminat, chiar mai puternica. Am cerut dupa tratament un papanicolau si a spus ca nu este inca momentul si ca sa continui tratamentul cu indometacin si doxiciclina (O noua serie), chiar a spus ca arata bine colul dupa tratament. Ma sperie foarte tare faptul ca am auzit multe persoane care au fost suspecte de cancer uterin si au avut aceleasi dureri ca ale mele. Durerea este un semnal de alarma indiferent de parerea ginecologui meu ( care nu a parut deloc ingrijorat)...?
3 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca durerea nu se amelioreaza decat in timpul tratamentului, dupa care revine, inseamna ca vaginita vireaza spre un caracter cronic. In acest caz, un tratament homeopatic este alternativa de prima alegere.
![eugenia](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, fac si un tratament naturist cu extract de zmeur. Va multumesc din suflet pentru raspuns.
![gemdepiersici24](/arata_img.php?img=cont_117844.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna Eugenia! Durerile de burta pot avea multe cauze.Ai facut echografie pelvina, pt a vizualiza uterul, ovarele?Daca sunt ok, nu te gandi la cancere sau alte treburi grave(pomeneai de cancer uterin, acolo apar modificari la echo, polipi, aspect de mucoasa modificata, microsangerari etc.) posibil sa ai o anexita.Ranile de col uterin dau dureri de burta, Sper ca ai rezolvat problema pana acum, Sanatate!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dureri abdominale
- 9apendicita
- 5in urma unui test de secretie am aflat ca am vaginita
- 2Durere abdomen
- 3tulburari abdominale
- 5Cancer la stomac care s-a extins pana la ficat
- 3dureri abdominale care se amelioreaza dupa ce am scaun
- 3durere in partea stanga a abdomenului
- 2Durere abdominala
- 2abdomen umflat si pete rosii
- 0Dureri abdominale-Senzatie de urinare frecventa-Scaun cu sange
- 9Am probleme cu stomacul.
- 4probleme digestive de vreo doua luni
- 3spre dimineata m-am trezit cu o durere insuportabila de abdomen
- 1Dureri abdominale + diaree de 4, 5 zile
- 0examen citologic papanicolaou
- 0Dureri abdominale ai eructatii rare
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 2Dureri abdominale
Mai multe informații despre: Vaginita Abdomenul Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Sindromul premenstrual
- Vaginita
- Vaginita atrofica
- Ascita
- Colpita (vaginita) cronica
- Abdomenul acut
- Sindromul de compartiment intraabdominal
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: