Dureri abdominale

28-11-2020
MariaIL
Nu este medic/terapeut
MariaIL
Buna Seara,

De 2 luni aproximativ am dureri abdominale.
La inceput durerea o puteam simti in toata zona abdominala.
Dupa scurt timp durerea s-a localizat in partea stanga sub coasta si duce in jos spre Fosa iliaca stanga.Am de asemeni o durere de discomfort/presiune sub coaste stanga.Presiunea o pot simti de cele mai multe ori cand stau in pat.Scaun schimbat si simptome de constipatie.
Am facut cateva investigatii bineinteles la insistentele mele si vizitele la urgență.
Tin sa mentionez ca sunt in Anglia si aici este foarte greu cu medicii.Am fost diagnosticata până în momentul de față cu Gastrita, Colon Iritabil si in ultima faza cu diverticulita de către medici.Diferite pastile bineinteles prescrise de către medici de fiecare dată.(Lansoprazol 10 mg, Omeprazol 40mg, Metronidazol, Buscopan, Meberverin etc).Tin sa mentionez ca toate diagnosticele menționate au fost date doar pe baza de consult fizic.Am făcut câteva investigatii precum analize de sânge, ecografie abdominala, scaun, urina, endoscopie.Toate analizele la sânge au iesit bine in afara de vitamina D(deficienta).Urmează să am o programare la Gastologie din nou pentru mai multe investigatii + ginecolog.La endoscopie a iesit totul ok dar tin sa mentionez ca am luat Omeprazol 40 mg x 1 pe zi timp de 14 zile si cu 2 zile inainte de endoscopie am oprit tratamentul.Poate Omeprazol să influențeze rezultatele de la endoscopie?Pe NHS Anglia spune ca ar trebui oprit cu 2 saptamani inainte de test desi doctorul nu a menționat nimic.As dori dacă se poate bineinteles parerea unui medic in legatura cu Endoscopia facut si influenta Omeprazol in rezultate.

Va multumesc frumos pentru timpul acordat.
2 comentarii
0
29-11-2020, ora 20:26
MariaIL
Nu este medic/terapeut
MariaIL
Domnule doctor ma puteti ajuta va rog frumos?
0
08-12-2020, ora 10:48
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Gastroenterologie, Bucuresti
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Teoretic simptomele sugereaza o problema de colon, dar este greu de crezut ca medicii din Anglia care v-au examinat nu s-au gandit la aceasta problema, facultatile de medicina din toata lumea studiaza cam dupa acelasi carti, iar bolnavii sunt cam la fel peste tot.
Pe de alta parte, este posibil ca schelele de tratament recomandate dvs sa fie corecte, dar sa nu se potriveasca situatiei dvs.O colonoscopie ar arata daca este ceva pe colon
Cu stima
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •