Dureri abdominale
Buna Seara,
De 2 luni aproximativ am dureri abdominale.
La inceput durerea o puteam simti in toata zona abdominala.
Dupa scurt timp durerea s-a localizat in partea stanga sub coasta si duce in jos spre Fosa iliaca stanga.Am de asemeni o durere de discomfort/presiune sub coaste stanga.Presiunea o pot simti de cele mai multe ori cand stau in pat.Scaun schimbat si simptome de constipatie.
Am facut cateva investigatii bineinteles la insistentele mele si vizitele la urgență.
Tin sa mentionez ca sunt in Anglia si aici este foarte greu cu medicii.Am fost diagnosticata până în momentul de față cu Gastrita, Colon Iritabil si in ultima faza cu diverticulita de către medici.Diferite pastile bineinteles prescrise de către medici de fiecare dată.(Lansoprazol 10 mg, Omeprazol 40mg, Metronidazol, Buscopan, Meberverin etc).Tin sa mentionez ca toate diagnosticele menționate au fost date doar pe baza de consult fizic.Am făcut câteva investigatii precum analize de sânge, ecografie abdominala, scaun, urina, endoscopie.Toate analizele la sânge au iesit bine in afara de vitamina D(deficienta).Urmează să am o programare la Gastologie din nou pentru mai multe investigatii + ginecolog.La endoscopie a iesit totul ok dar tin sa mentionez ca am luat Omeprazol 40 mg x 1 pe zi timp de 14 zile si cu 2 zile inainte de endoscopie am oprit tratamentul.Poate Omeprazol să influențeze rezultatele de la endoscopie?Pe NHS Anglia spune ca ar trebui oprit cu 2 saptamani inainte de test desi doctorul nu a menționat nimic.As dori dacă se poate bineinteles parerea unui medic in legatura cu Endoscopia facut si influenta Omeprazol in rezultate.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat.
De 2 luni aproximativ am dureri abdominale.
La inceput durerea o puteam simti in toata zona abdominala.
Dupa scurt timp durerea s-a localizat in partea stanga sub coasta si duce in jos spre Fosa iliaca stanga.Am de asemeni o durere de discomfort/presiune sub coaste stanga.Presiunea o pot simti de cele mai multe ori cand stau in pat.Scaun schimbat si simptome de constipatie.
Am facut cateva investigatii bineinteles la insistentele mele si vizitele la urgență.
Tin sa mentionez ca sunt in Anglia si aici este foarte greu cu medicii.Am fost diagnosticata până în momentul de față cu Gastrita, Colon Iritabil si in ultima faza cu diverticulita de către medici.Diferite pastile bineinteles prescrise de către medici de fiecare dată.(Lansoprazol 10 mg, Omeprazol 40mg, Metronidazol, Buscopan, Meberverin etc).Tin sa mentionez ca toate diagnosticele menționate au fost date doar pe baza de consult fizic.Am făcut câteva investigatii precum analize de sânge, ecografie abdominala, scaun, urina, endoscopie.Toate analizele la sânge au iesit bine in afara de vitamina D(deficienta).Urmează să am o programare la Gastologie din nou pentru mai multe investigatii + ginecolog.La endoscopie a iesit totul ok dar tin sa mentionez ca am luat Omeprazol 40 mg x 1 pe zi timp de 14 zile si cu 2 zile inainte de endoscopie am oprit tratamentul.Poate Omeprazol să influențeze rezultatele de la endoscopie?Pe NHS Anglia spune ca ar trebui oprit cu 2 saptamani inainte de test desi doctorul nu a menționat nimic.As dori dacă se poate bineinteles parerea unui medic in legatura cu Endoscopia facut si influenta Omeprazol in rezultate.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat.
2 comentarii
Domnule doctor ma puteti ajuta va rog frumos?
Teoretic simptomele sugereaza o problema de colon, dar este greu de crezut ca medicii din Anglia care v-au examinat nu s-au gandit la aceasta problema, facultatile de medicina din toata lumea studiaza cam dupa acelasi carti, iar bolnavii sunt cam la fel peste tot.
Pe de alta parte, este posibil ca schelele de tratament recomandate dvs sa fie corecte, dar sa nu se potriveasca situatiei dvs.O colonoscopie ar arata daca este ceva pe colon
Cu stima
Pe de alta parte, este posibil ca schelele de tratament recomandate dvs sa fie corecte, dar sa nu se potriveasca situatiei dvs.O colonoscopie ar arata daca este ceva pe colon
Cu stima
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere abdominala... pe langa ecograf ce alte analize ar trebui sa mai fac?
- 4durere de burta
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 5Dureri abdominale in partea stanga, sub splina
- 9durere abdominala dupa masa
- 4dureri abdominale diaree crampe
- 7Durere in partea dreapta jos
- 5m-am trezit durere pe sub burta
- 6Fetita de trei ani jumate - mictiuni f dese
- 4Dureri abdominale joase
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 1durere in zona abdominala
- 3Durere acuta in partea de jos a abdomenului.
- 3spre dimineata m-am trezit cu o durere insuportabila de abdomen
- 2Examen histopatologic-boala Crohn?
- 4Dureri abdominale in special zona buricului la copil de 6 ani
- 2Dureri stomacale şi diaree
- 0Dureri presiune abdominala
- 5Dureri abdomen plus greata si voma
- 0Durere abdominala care persistă!
Mai multe informații despre: Durerea abdominala durerile abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durerea abdominală recurentă la adult
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: