dureri mari de oasele de la picioare la 18 ani

30-11-2010
rebecaa
Nu este medic/terapeut
rebecaa
Buna seara. uneori am dureri mari de oase...ma dor ingrozitor oasele de la genunchi in jos de nu dorm toata noaptea.sunt seri in care imi si amorteste glezna.iau un agocalmin, ma calmeaza pe moment si dupa aia revine durerea de nu o pot suporta.nu stau mult in picioare deloc.am doar 18 ani.sunt eleva.nu port tocuri.conduc..sunt perioade cand ma dor oasele.nu tot timpul.e de ceva vreme durerea, dar era suportabila.acum imi e cam suspect deoarece e nesuportabila.ma dureau inainte cand era mai innorat...am zis ca o fi vreun reumatism...dar nu ma dor numai cand sunt nori.si vreau sa mentionez ca sunt groaznice durerie noaptea, de ma trezesc de durere.poate imi puteti spune ceva, totusi. multumesc anticipat.
3 comentarii
0
30-11-2010, ora 20:26
rebecaa
Nu este medic/terapeut
rebecaa
am uitat sa mai mentionez ca am 1, 60 si 52 de kg.am bronsita astmatica.in rest sunt sanatoasa.am fost la un medic...avea un calculator care scana tot corpul, iti lipea 2 ventuze pe frunte si punea picioarele pe ceva din sticla.iar calculatorul spunea ceea ce ai.nu a iesit nimic grav.mi-a spus ca am dureri de oase si ca sunt friguroasa, atata tot...
0
13-02-2011, ora 15:02
mada26
Nu este medic/terapeut
mada26
buna rebeca!cum te simti?te-ai insanatosit?
0
14-02-2011, ora 19:46
rebecaa
Nu este medic/terapeut
rebecaa
Buna. nu m-am insanatosit.nu am mai avut dureri...mai astept. multumesc de intrebare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •