Dureri ciclu menstrual si chist
Buna ziua
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
1 comentarii
No-Spa daca nu interfereaza cu tratamentul pentru bila.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tratament pt chist ovarian
- 2Am nevoie de un sfat
- 30tinctura de branca ursului
- 6Chisturi pe ambele ovare
- 5chist ovar stang..URGENT
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 4chist ovarian
- 5dereglari menstruale, chist ovarian
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 3ca 125
- 2chist ovarian
- 3tratament naturist chisturi ovariene
- 0Chist ovarian
- 0Rigevidon 4 pastile pe zi
- 0CA 125 foarte mare
- 2Tratament ISOPRINOSINE!!!
- 0Întrebare chist ovarian, crește foarte repede!
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 1Chist ovarian
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: