Dureri ciclu menstrual si chist
Buna ziua
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
In urma unei ecografii TV mi s-au descoperit cate un chist pe fiecare ovar cu marime de 3-4 cm. Nu am dureri sau sângerări dintre cicluri, ciclul vine normal. Luna aceasta am avut o criza de bila, nu am putut manca 4 zile iar acum tin un regim strict. Am slabit 4 kg intr-o săptămâna. Acum mi-a venit ciclul si am niște dureri cum nu am mai avut vreodată (am 26 ani) si nu am voie sa iau nurofen pt ca sunt sub tratament pentru bile.
Ce remedii recomandati pentru durerile din timpul ciclului menstrual? Sa iau suplimente alimentare înainte?
Multumesc
1 comentarii
No-Spa daca nu interfereaza cu tratamentul pentru bila.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49Chist ovarian pe ovarul stang
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 2exista tratamente naturiste pt chist ovarian si anexita subacuta?
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 3chist de 5, 5 pe ovarul drept
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 4Chist ovarian care apare din 2 in 2 luni
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 10Laparoscopie pt chist ovarian
- 3ca 125
- 0Chist ovarian si chist la sani
- 0Ecografie ginecologica
- 1escapelle si chist ovarian
- 11chisturi ovariene
- 0chist ovarian mucinos
- 0chist ovarian si lichid in jurul ovarului