Dureri cand respir
De 2 zile am niste dureri in partea stanga din spate mai exact pe la coaste, asta cand respir si ma misc fiind destul de insuportabila. Am mai avut dureri asemanatoare insa au fost pe moment si nu ma durea nici macar o zi, acum durerile s-au accentuat si ma tin 2-3 zile, ma lasa si ma i-au iar. Care ar fi problema?
3 comentarii
intrebare:
-stai in curent la serv sau/si acasa?
- ai aerul conditionat...care-ti "bate"in spate?
- ai mers cu masina SI toate geamurile deschis?
etc.
-stai in curent la serv sau/si acasa?
- ai aerul conditionat...care-ti "bate"in spate?
- ai mers cu masina SI toate geamurile deschis?
etc.
Nu, din potriva ma feresc de a sta in curent. Aceste dureri le-am mai avut dar mai rar si cate o intepatura la o saptamana - luna. Acum s-au accentuat
Tatal meu a cazut dinr-un copac, si-a fisurat o coasta si 2 si le-a deplasat.acum este inernat la spital si doctorii i-au dat calmante...problema este ca ieri cand s-a intamplat accidentul era mult mai bine dar azi a fost groaznic, nu poate respira foarte bine si plus ca are momente in care durerea este insuportabila.doctorii spun ca nu i-a atins nici-un organ si ca este normal sa-l doara.as dori sa-mi mai spuneti cate ceva din intamplarile asemanatoare, cum se manifesta cat dureaza vindecarea, va rog!multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu pot sa respir normal! ajutati-ma
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 1Dificultati la respiratie in acest timp geros.
- 2Tratament problema respiratorie pe baza de stres -Ignatia?
- 1crize respiratorii
- 2Probleme cu respiratia, va rog am nevoie de un sfat !
- 0infectii respiratorii repetate
- 5Dependenta de picaturi nazale
- 5problema respiratie
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 1respiratia cronica
- 2Nu pot respira adanc+junghi in spate
- 7Dureri puternice in piept
- 4respir greu pe nas si nara stingă in drept ochiului se formează o presiune cand suflu
- 2Durere intercostala in timpul respiratiei
Mai multe informații despre: Infectiile respiratorii caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: