durere de testicul
buna.am dureri foarte mari la testiculu drept, ficat si picioru drept, am facut RMN la picior si nu au gasit nimic, imi poate spune cineva de unde e durerea de la picior e de la ficat sau testicul?30 ani 70 kg
3 comentarii
Mai posibil de la testicul..O ecografie la ficat ai facut ? Testiculul este modificat ca marime, culoare, consistenta ? Nu te-a vazut medicul de familie ?
am facut acum un an, la ficat ecografie era putin marit sii am luat Himalaya liv.52 Testiculul drept pare a fii mai mic cred, nu pot sa imi dau seama fiindca am avut hemipareza pe partea stinga acum 12 ani, si nu am medic de familie sa ma vada.atunci sa inteleg ca picioru ma doare din cauza testicului?pt ca durerile au inceput acum un an si am fost la cativa doctori dar nu am spus niciodata ca ma doare si testiculul pentru ca nu imi dadeam seam exact de unde pleaca durerea din cauza hemiparezei.va multumesc
La problemele pe care le ai ar trebui sa-ti iei un medic de familie, cineva care are cabinet mai aproape de locuinta ta, sa-ti fie usor sa mergi la el.Nu ai nevoie decat de buletin si de o dovada ca esti asigurat, dar chiar daca nu esti asigurat, tot te poate primi pe liste..vei avea cu cine te sfatui, va sti sa te indrume.la controalele facute trebuia sa pomenesti si de banuiala ta privind testiculul.Trebuie sa fii consultat, deci apeleaza la un MF...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3penisul.. durere
- 3e ceva grav?
- 0Durere testicol
- 1Durere testicul sting
- 0dureri testiculare anabolizante
- 2Durere testicol stang
- 1durere la testicule
- 1Durere testicul
- 1Dureri testiculare usoare si periodice
- 1Durere testicul stâng
- 1Durere testiculara
- 0Durere testiculara
- 3Ma doare testiculul stang si ma simt ameți in permaneta. Ce ar putea fi ?
- 0Intepaturi testicul/usturimi urinare
- 1Durere a testiculului drept
- 2Durere testicul, sperma de culoare maro, scurgere lichidalb dimineata
- 0Mi-E frica - testicul drept mai mare și lăsat în jos, cel stâng mic ridicat în sus
- 3Durere testicul-zona inghinala-picior
- 0Probleme Testicule
- 0Durere Testicul + Nu se ridică
Mai multe informații despre: durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: