Durere testicule

Bună seara țin minte că de mult timp în zona genitală sau mai bine zis la testicule sunt destul de sensibil să spun așa.
De 3 zile am o Durere la testicul drept doar când este atins și nu mereu.Mai Exact este o chestie acolo că o bilă mică de grăsime care când o ating mă doare Sau când merg și atinge de pantaloni.
Se poate că pe parcursul zilei să nu simt nimic.De exemplu în seara asta am făcut puțin sport mai exact am sărit coarda.Si după ceva timp a apărut durerea asta și după ce mergem și atingea testicul de pantaloni mă durea..Am pățit și ieri la fel.
Durerea radiază puțin spre partea dreapta abdominala dar nu mereu.
Poate fi de la o lovitură ? Sau pentru ca sunt sensibil in zona respectiva să mă fi deranjat săriturile? Sau poate că M-am forțat în ultima vreme cu sportul ?
De 3 zile am o Durere la testicul drept doar când este atins și nu mereu.Mai Exact este o chestie acolo că o bilă mică de grăsime care când o ating mă doare Sau când merg și atinge de pantaloni.
Se poate că pe parcursul zilei să nu simt nimic.De exemplu în seara asta am făcut puțin sport mai exact am sărit coarda.Si după ceva timp a apărut durerea asta și după ce mergem și atingea testicul de pantaloni mă durea..Am pățit și ieri la fel.
Durerea radiază puțin spre partea dreapta abdominala dar nu mereu.
Poate fi de la o lovitură ? Sau pentru ca sunt sensibil in zona respectiva să mă fi deranjat săriturile? Sau poate că M-am forțat în ultima vreme cu sportul ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere de testicole grava
- 2ma doare testiculul.. ce sa fie?
- 2de cateva zile ma doar un testicul
- 4Dureri la testicolul drept
- 2lipsa smegma si durere difuza testicol
- 3e ceva grav?
- 4durere testicul drept
- 4Senzatie de durere discomfort in zona testiculelor
- 2durere testiculara ( urgent)
- 1Durere testicul
- 1Durere testiculara
- 0Am nevoie de o informatie si un sfat bun
- 2Durere testicul, sperma de culoare maro, scurgere lichidalb dimineata
- 0Mi-E frica - testicul drept mai mare și lăsat în jos, cel stâng mic ridicat în sus
- 0Durere Testiculara
- 0Senzație disconfort testicul stâng
- 1Durere testicol epididim inflamat
- 0Va rog, ajutați-ma! Imi este frica sa nu fi fost o torsiune a cordonului spermatic
- 1Durere la testicul
- 2Inflamare testicului
Mai multe informații despre: durerea la testicul durerea de testicule
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: