Durere testicule
Bună seara țin minte că de mult timp în zona genitală sau mai bine zis la testicule sunt destul de sensibil să spun așa.
De 3 zile am o Durere la testicul drept doar când este atins și nu mereu.Mai Exact este o chestie acolo că o bilă mică de grăsime care când o ating mă doare Sau când merg și atinge de pantaloni.
Se poate că pe parcursul zilei să nu simt nimic.De exemplu în seara asta am făcut puțin sport mai exact am sărit coarda.Si după ceva timp a apărut durerea asta și după ce mergem și atingea testicul de pantaloni mă durea..Am pățit și ieri la fel.
Durerea radiază puțin spre partea dreapta abdominala dar nu mereu.
Poate fi de la o lovitură ? Sau pentru ca sunt sensibil in zona respectiva să mă fi deranjat săriturile? Sau poate că M-am forțat în ultima vreme cu sportul ?
De 3 zile am o Durere la testicul drept doar când este atins și nu mereu.Mai Exact este o chestie acolo că o bilă mică de grăsime care când o ating mă doare Sau când merg și atinge de pantaloni.
Se poate că pe parcursul zilei să nu simt nimic.De exemplu în seara asta am făcut puțin sport mai exact am sărit coarda.Si după ceva timp a apărut durerea asta și după ce mergem și atingea testicul de pantaloni mă durea..Am pățit și ieri la fel.
Durerea radiază puțin spre partea dreapta abdominala dar nu mereu.
Poate fi de la o lovitură ? Sau pentru ca sunt sensibil in zona respectiva să mă fi deranjat săriturile? Sau poate că M-am forțat în ultima vreme cu sportul ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma doare testiculul.. ce sa fie?
- 2Testicol dureros
- 3simt o durere undeva in spatele testiculelor
- 1durere testicule
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 1Recomandare medic, dureri testiculare
- 2umflatura testicul
- 1Buba Inflamatie testicul
- 2Durere pulsatila testicol stang, pozitie anormala
- 0Durere testicul, inflamație, edem
- 0Ajutor! Va rog! dureri la testiculul drept
- 4Dureri de testicule, fără orgasm și fără ejaculare
- 0Durere Testicul + Nu se ridică
- 2Umflaturi sub ambele testicule
- 1Durere testicol epididim inflamat
- 6Mușchi pubococcigieni
- 0Va rog, ajutați-ma! Imi este frica sa nu fi fost o torsiune a cordonului spermatic
- 0Durere Testicule Dureri pelviene
- 0Durere pulpă stânga superioara cu iradiere în testiculul stâng
- 2Durere testicule
Mai multe informații despre: durerea la testicul durerea de testicule
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: