dureri abdominale la 13 ani
buna ziua, copilul meu are 13 ani, 1.70 si 73 kg, de aproape 7 luni are probleme.acuza dureri de abdomen si face diaree, uneori spune ca are zenzatie de voma si dureri de cap.am mers cu el la medic si mi-a spus ca nu e nimic, as dori sa stiu ce ar putea fi si ce analize sa-i fac?la varsta lui pot face o colonoscopie ?sau e prea mic?va multumesc.
1 comentarii
V-as sfatui sa mergeti la un medic homeopat bun si cu experienta, astfel de probleme nu pot fi rezolvate din pacate de medicina clasica, chiar daca ar descoperi ceva la analize. La homeopat nu va trebuie nici o colonscopie si primiti deja si remediile care il pot vindeca. La medicina trebzie intai gasit ceva dupa care trebuie dat si medicamentul potrivit dar din pacate nu exista medicamente chimice sa vindece astfel de probleme.
Peste 98% colonscopii sunt facute de pomana caci nu duc la nici un diagnostic iar de la aceasta metoda pot afarea efect secundare grave cand se folosesc substante de contrast.
Dupa experienta mea simptomele baiatului arata o intoxicatie puternica de care organismul nu se poate scapa. Dieta alimentara sanatoasa stricta, ceai de salvie si fenicul si ceai de vermut l-ar putea ajuta,
Peste 98% colonscopii sunt facute de pomana caci nu duc la nici un diagnostic iar de la aceasta metoda pot afarea efect secundare grave cand se folosesc substante de contrast.
Dupa experienta mea simptomele baiatului arata o intoxicatie puternica de care organismul nu se poate scapa. Dieta alimentara sanatoasa stricta, ceai de salvie si fenicul si ceai de vermut l-ar putea ajuta,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0crampe abdominale, fermentatie
- 4a facut tratament cu citostatice timp de 6 luni si acuma are probleme cu stomacul
- 6mese intrerupte de crampe abdominale la 5 luni jumate
- 8Dureri burta in partea dreapta si sub coaste tot in dreapta
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 3care ar putea fi cauza crampelor abdominale?
- 5otita congestiva dreapta, fetita 4 ani
- 1Durere acuta in partea superioara a abdomenului
- 3crampe stomacale
- 1dureri mari de burta
- 3colon iritabil, aproape in fiecare dimineata ma trezesc cu crampe la burta
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 1crize grave tot abdomenul
- 9sarcina oprita din evolutie?
- 2Dupa cezariana am o durere ca la menstruatie
- 3Dureri foarte mari de burta! Urgent, va rog ajutor!
- 4analiza urina
Mai multe informații despre: Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: