crize grave tot abdomenul
As dori un diagnostic probabil din partea dumneavoastra o sa scriu simptomele, am 25 de ani singurele probleme medicale cunoscute deja rinita alergenica si astm asta ca si istoric medical.
Simptome dureri inimaginabile pe tot abdomenul rinichi ovare tot in asa maniera ca nu reuseam sa ma misc, muschi atrofiati tot corpul, febra, lispsa pofta de mancare, extenuata total pt 48 de ore.
Precizari medicale am facut analize de sange urina si ecografie totala abdominala. Rezultat sunt sanatoasa aparte ca am o digestie foarte lenta.
Precizari generale apendicita nu o mai am din copilarie mi-a fost extrasa dar doresc sa precizez ca durerile abdominale descrie mai sus ca si nivel de durere erau perfect asemanatoare cu cele ale apendicitei perforate pe care au eliminat-o.
Multumesc anticipat
Simptome dureri inimaginabile pe tot abdomenul rinichi ovare tot in asa maniera ca nu reuseam sa ma misc, muschi atrofiati tot corpul, febra, lispsa pofta de mancare, extenuata total pt 48 de ore.
Precizari medicale am facut analize de sange urina si ecografie totala abdominala. Rezultat sunt sanatoasa aparte ca am o digestie foarte lenta.
Precizari generale apendicita nu o mai am din copilarie mi-a fost extrasa dar doresc sa precizez ca durerile abdominale descrie mai sus ca si nivel de durere erau perfect asemanatoare cu cele ale apendicitei perforate pe care au eliminat-o.
Multumesc anticipat
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 4sunet intestine
- 5Intepaturi in partea abdomenului inferior.. poate fi apendicita?
- 4dureri abdominale diaree crampe
- 8Dureri burta in partea dreapta si sub coaste tot in dreapta
- 5batai in burta.. ce poate fi?
- 24dureri abdominale in partea dreapta
- 3care ar putea fi cauza crampelor abdominale?
- 5otita congestiva dreapta, fetita 4 ani
- 7miscari la nivelul abdomenului
- 12Crampe abdominale urmate de diaree, doar noaptea sau dimineata
- 3probleme abdominale?
- 3durere in abdomen si ganglioni limfatici mariti pe partea dreapta iliaca
- 9ce sa fie oare
- 0dureri abdominale in partea stinga
- 0sterilet, crampe abdominale si sangerare
- 6cancer colon
- 4analiza urina
- 0Reconstructie abdomen
- 1Probleme la stomac?