crize grave tot abdomenul
As dori un diagnostic probabil din partea dumneavoastra o sa scriu simptomele, am 25 de ani singurele probleme medicale cunoscute deja rinita alergenica si astm asta ca si istoric medical.
Simptome dureri inimaginabile pe tot abdomenul rinichi ovare tot in asa maniera ca nu reuseam sa ma misc, muschi atrofiati tot corpul, febra, lispsa pofta de mancare, extenuata total pt 48 de ore.
Precizari medicale am facut analize de sange urina si ecografie totala abdominala. Rezultat sunt sanatoasa aparte ca am o digestie foarte lenta.
Precizari generale apendicita nu o mai am din copilarie mi-a fost extrasa dar doresc sa precizez ca durerile abdominale descrie mai sus ca si nivel de durere erau perfect asemanatoare cu cele ale apendicitei perforate pe care au eliminat-o.
Multumesc anticipat
Simptome dureri inimaginabile pe tot abdomenul rinichi ovare tot in asa maniera ca nu reuseam sa ma misc, muschi atrofiati tot corpul, febra, lispsa pofta de mancare, extenuata total pt 48 de ore.
Precizari medicale am facut analize de sange urina si ecografie totala abdominala. Rezultat sunt sanatoasa aparte ca am o digestie foarte lenta.
Precizari generale apendicita nu o mai am din copilarie mi-a fost extrasa dar doresc sa precizez ca durerile abdominale descrie mai sus ca si nivel de durere erau perfect asemanatoare cu cele ale apendicitei perforate pe care au eliminat-o.
Multumesc anticipat
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere in partea inf. stanga a abdomenului
- 6mese intrerupte de crampe abdominale la 5 luni jumate
- 3probleme de colon.. orice as manca sau orice sa face am abdomenul foarte mare, voluminos si foarte
- 3as vrea sa mai dau jos din grasimea de pe abdomen
- 9Dureri abdominale
- 3care ar putea fi cauza crampelor abdominale?
- 8pulsatii abdominale
- 4iritatie la abdomen
- 3Dureri de burta ca atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia
- 3crampe stomacale
- 7Dureri abdominale + diaree
- 3probleme abdominale?
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 0dureri abdominale in partea stinga
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 5abdomen umflat de vreo 4 luni
- 1usturime in capul pieptului, crampe si greturi
- 2CT torace si abdomen
- 0Durere Abdominala
- 4analiza urina
Mai multe informații despre: Abdomenul Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: