crampe abdominale doar pe timpul noptii
Buna,
de mai bine de o luna sotul meu se confrunta cu un disconfort adbominal doar in timpul noptii.Aceasta se manifesta prin crampe abdominale, similare crampelor dinaintea deranjarii la burta, ce au o mare intesitate si variaza intre 15-30 min.Deoarece durerile persista si incearca sa mearga la toaleta pentru a putea scapa de tensiunea cumulata, nu reuseste sa se elibereze.Mentionez ca scaunul este zilnic, si pe tot parcursul zilei nu sufera niciun fel de dureri abdominale.Doresc sa fac o mica sintetizare a starii de sanatate a sotului meu.In anul 2008 a fost diagnosticat cu cancer testicular, iar in urma operatiei i-a fost extirpat un testicul.(la ora actuala este diagnosticat cu azoospermie).A urmat o cura de radioterapie, acesta fiind si singurul tratament recomandat de medici.Este sub observatie si din 6 in 6 luni si se face un set intreg de analize(analize de sange, ecografii abdominale+testiculare si tomografii).
Sunt motive de ingrijorare crampele de care sufera DOAR in timpul noptii?!
Va multumesc!
de mai bine de o luna sotul meu se confrunta cu un disconfort adbominal doar in timpul noptii.Aceasta se manifesta prin crampe abdominale, similare crampelor dinaintea deranjarii la burta, ce au o mare intesitate si variaza intre 15-30 min.Deoarece durerile persista si incearca sa mearga la toaleta pentru a putea scapa de tensiunea cumulata, nu reuseste sa se elibereze.Mentionez ca scaunul este zilnic, si pe tot parcursul zilei nu sufera niciun fel de dureri abdominale.Doresc sa fac o mica sintetizare a starii de sanatate a sotului meu.In anul 2008 a fost diagnosticat cu cancer testicular, iar in urma operatiei i-a fost extirpat un testicul.(la ora actuala este diagnosticat cu azoospermie).A urmat o cura de radioterapie, acesta fiind si singurul tratament recomandat de medici.Este sub observatie si din 6 in 6 luni si se face un set intreg de analize(analize de sange, ecografii abdominale+testiculare si tomografii).
Sunt motive de ingrijorare crampele de care sufera DOAR in timpul noptii?!
Va multumesc!
3 comentarii
cred ca trebuie sa mearga la medicul curant, avand in vedere diagnosticul...
Ar trebui sa mearga la un dr gastroenterolog. Poate ii recomanda sa faca un examen coproparazitologic sau chiar o colonoscopie.
Multumesc.da, cred ca pana la urma voi apela la consultul unui medic avizat.Sper, doar sa nu fie ceva grav!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dureri de stomac, scaun care arde
- 12Diaree acuta de fiecare data cand iese din casa
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 3mancare gatita... voma, greata + crampe
- 4a facut tratament cu citostatice timp de 6 luni si acuma are probleme cu stomacul
- 6mese intrerupte de crampe abdominale la 5 luni jumate
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 1dureri abdominale la 13 ani
- 3care ar putea fi cauza crampelor abdominale?
- 12Crampe abdominale urmate de diaree, doar noaptea sau dimineata
- 7Dureri abdominale + diaree
- 3colon iritabil, aproape in fiecare dimineata ma trezesc cu crampe la burta
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 1crize grave tot abdomenul
- 8Dureri in partea inferioara a abdomenului, balonare
- 2Dupa cezariana am o durere ca la menstruatie
- 6cancer colon
- 2Pot avea mai multe tipuri de paraziti deodata ?
Mai multe informații despre: Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: