Dureri abdominale
Buna seara,
De câteva luni am dureri abdominale la care nu pot sa le dau de capăt.. totul a început cu senzația de umflare a intestinului sau nu știu exact ce anume.. in partea dreapta a abdomenului..efectiv. simțeam cum mi de umfla abdomenul in aceasta parte. După care a u început durerile in acest loc... La moment de fata am dureri c am in tot abdomenul.. Dureri de oase sa zic așa și mai nou și dureri de cap...Am fost la n gastroenterologi...Diagnostice : colon iritabil, gastrita.Duodenita... Am luat tot felul de tratamente
.Durerile sunt aceleași nu dispar. Analizele sunt ok.. Helicobacter negativ... Cine poate să mă ajute cu sfaturi..Ideii
.multumesc
..
..
De câteva luni am dureri abdominale la care nu pot sa le dau de capăt.. totul a început cu senzația de umflare a intestinului sau nu știu exact ce anume.. in partea dreapta a abdomenului..efectiv. simțeam cum mi de umfla abdomenul in aceasta parte. După care a u început durerile in acest loc... La moment de fata am dureri c am in tot abdomenul.. Dureri de oase sa zic așa și mai nou și dureri de cap...Am fost la n gastroenterologi...Diagnostice : colon iritabil, gastrita.Duodenita... Am luat tot felul de tratamente
.Durerile sunt aceleași nu dispar. Analizele sunt ok.. Helicobacter negativ... Cine poate să mă ajute cu sfaturi..Ideii
.multumesc
..
..
1 comentarii
Sfaturi, idei, informatii, etc gasiti pe net eu am mai multe zeci de articole pe aceste teme, cautati drditoiu si... balonare sau ce doriti.
Insa, din nefericire, datele teoretice nu se aplica automat oricarui caz medical, tot medicul rezolva problema. Probabil in cazul dvs nu a fost diagnosticul corect, sau, daca diagnosticul este corect, schema de tratament nu este cea potrivita (pentru fiecare boala exista mai multe scheme de tratament corecte, dar care nu functioneaza la toti bolnavii, reactia fiecaruia este diferita)
Insa, din nefericire, datele teoretice nu se aplica automat oricarui caz medical, tot medicul rezolva problema. Probabil in cazul dvs nu a fost diagnosticul corect, sau, daca diagnosticul este corect, schema de tratament nu este cea potrivita (pentru fiecare boala exista mai multe scheme de tratament corecte, dar care nu functioneaza la toti bolnavii, reactia fiecaruia este diferita)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri abdominale, colecistopatie?
- 5de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi si apoi apar din nou
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 2Durere abdomen
- 4Dureri abdominale
- 4durerea de burtica la copil
- 6Dureri abdominale.Help!
- 9Dureri abdominale
- 7durere de burta - ce regim sa tin?
- 6O alta parere despre un diagnostic si hemoleucograma...
- 3Dureri ingrozitoare de burta!!
- 4dureri abdominale in partea stanga
- 4Omfalita... sau chist de uraca
- 7Dureri abdominale aparute dupa ciclu menstrual
- 3Dureri abdominale persistente
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 1secretie rosiatica
- 1senzatie de urinare si dureri de burta
- 0Dureri abdominale groaznice la stat in picioare
- 0durere abdominala
Mai multe informații despre: Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: