Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
De cateva saptamani am dureri in zona de jos a abdomenului, si in ultimul timp simt de cateva ori pe zi niste intepaturi in partea dreapta, ori in zona apendicelui, ori mai jos (mentionez ca operatia de apendicita am facut-o de doi ani). In ultimul timp partea de jos a bazinului este foarte imflamata, desi menstra trebuie sa vina abia peste 10 zile. La inceput mi-au curs 1-2 picaturi de sange in momentul in momentul in care eu si prietenul meu am incercat sa avem un contact sexual, nereusit de altfel, deoarece penisul lui nu a penetrat decat maxim 2 cm pentru ca ma durea, am incercat ceva si cu degetul dar atunci nu am simtit nici un pic de durere, si de atunci au inceput durerile, presupun ca dupa aceasta nu mai sunt virgina si am crezut ca este normal sa apara acele picaturi de sange pe lenjerie a doua zi. Dupa acest eveniment nu am mai avut contact sexual deloc dar durerea a continuat si acum e din ce in ce mai mare. Trebuie sa mentionez si ca atunci cand m-am operat de apendicita chirugul a descoperit un fel de infectie pe trompa si a intentiona sa ma deschida dar pana la urma a rezolvat fara aceasta manevra (operatia am facut-o cu laser), si m-a rugat sa mai fac o ecografie la cateva saptamani dupa, lucru ce nu l-am facut. Sunt ingrijorata atat eu cat si prietenul meu pentru ca am incercat sa metodele traditionale cu bai fierbinti cu sare sau ceai de coada calului dar n-au avut decat efecte pe o durata de cateva ore. Mi-am facut o programare la un ginecolog bun dar abia saptamana viitoare, si durerile devin insuportabile. Despre ce credeti ca este vorba? Si ce pot face in aceasta privinta?
4 comentarii
Buna,
Eu cand am avut exact aceleasi simptome ca tine a fost vorba despre chist oarian ori anexita, cel mai probabil este vorba despre unul din acestea doua. Mi s-a intamplat de cateva ori in ultimii 8 ani si una dintre aceste probleme a fost de fiecare data.
Pentu ameliorarea durerilor poti lua Nurofen pentru durere, paracetamol, ori NO-SPA ( chiar si doua pe zi pana cand ajungi la medic).
Eu cand am avut exact aceleasi simptome ca tine a fost vorba despre chist oarian ori anexita, cel mai probabil este vorba despre unul din acestea doua. Mi s-a intamplat de cateva ori in ultimii 8 ani si una dintre aceste probleme a fost de fiecare data.
Pentu ameliorarea durerilor poti lua Nurofen pentru durere, paracetamol, ori NO-SPA ( chiar si doua pe zi pana cand ajungi la medic).
Am incercat un tratament pentru anexita, ceva naturist, dar nu a dat deloc roade. Multumesc pentru sfaturi.
Anexita se trateaza cu antibiotic si antiinflamator in timpul menstruatiei.. Iar chistul ovarian cu anticonceptionale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri abdominale...
- 1Dureri abdominale persistente pe durata noptii
- 9cancer gastric
- 18Cat la sută durerile abdominale au legătură cu pareza, cat la sută cu virginitatea?
- 4durere de burta
- 2durere abdominala si scurgere maronie
- 5din ce cauza pot avea pulsatii in abdomen?
- 9durere abdominala in partea dreapta
- 5batai in burta.. ce poate fi?
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 4dureri abdominale in partea stanga
- 3Durere abdominala, durere testicol, picior amortit
- 1Durere acuta in partea superioara a abdomenului
- 4Omfalita... sau chist de uraca
- 1dureri abdominale, in partea dreapta... in zona ficatului
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 5Dureri abdominale
- 3dureri abdominale partea stanga sub coaste ce radiaza in spate
- 2abdomen umflat cu durere in partea stanga
- 0Gaze frecvente, arsuri, greturi, dureri in zona abdominala(stomacul intestinele)
Mai multe informații despre: Abdomenul Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Sindromul premenstrual
- Ascita
- Abdomenul acut
- Sindromul de compartiment intraabdominal
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: