Dureri abdominale
![Costel05](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua ! Am si eu o problema de sanatate as spune, acum 4 zile am lesinat pentru prima data, inainte de a lesina aveam mari dureri abdominale si eram foarte balonat (mi-am revenit de la tiuitul urechilor singur, nefiind nimeni langa mine si sincer nu stiu cat am stat dar dupa ce mi-am revenit am fost la toaleta avand diaree + transpiratii). Mi-am revenit insa nici dupa 4 zile nu au trecut durerile abdominale si balonarea (uneori ma lasa insa seara ma ia din nou chiar si cu frisoane). Va rog sa-mi recomandati ce analize ar trebui sa fac eu ma gandeam la urmatoarele :
Coprocultura
Ecografie abdominala
Ekg
Sumar urina
Analize uzuale (sange)
Radiografie plamani (sunt fumator insa dupa aceasta experienta am renuntat la tigari )
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Coprocultura
Ecografie abdominala
Ekg
Sumar urina
Analize uzuale (sange)
Radiografie plamani (sunt fumator insa dupa aceasta experienta am renuntat la tigari )
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Consult clinic la medicul de familie care in functie de rezultat va va mai trimite la analize sau va va da direct tratament.
![Terapeut Eva](/arata_img.php?img=cont_134606.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
nu aveti nevoie de analize, oricum nu sunt serioase, iar coprocultura nu va ajuta la nimic.Sunt convinsa ca aveti o infectie parazitara, insa, sa nu uitam, parazitii nu sunt doar intestinali...deci, coprocultura e ineficienta. Eu folosesc un produs excelen pt eliminarea factorilor patogeni, Sunt foarte multumita.Trebuie sa aveti grija, sunt cateva restrictii alimentare la deparazitare, fara care nu are rost s-o faceti.Va rog sa-mi scrieti pe mail, subliniind problema dvs si grupa de sange.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere abdominala... pe langa ecograf ce alte analize ar trebui sa mai fac?
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 15balonari excesive
- 7Durere in partea dreapta jos
- 13dureri stomacale scaun cu sange
- 3Dureri ingrozitoare de burta!!
- 6pietre la fiere, mal, dureri abdominale
- 4Dureri de abdomen
- 1Durere abdomen superior drept
- 5dureri abdominale, balonare, senzatie voma...
- 2Probleme colon
- 2Scaun moale, dureri abdominale.
- 2Ma simt balonata mereu
- 3Dureri abdominale
- 1Dureri abdominale
- 0Durere abdomen
- 2Dureri în zona abdominala
- 0Senzație de balonare
Mai multe informații despre: Durerea abdominala Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Balonarea abdominala
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
- Regim in balonare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: