durere usoara de genunchi
Buna ziua,
Am 39 de ani si de vreo luna de zile am o durere usoara in parte inferioara a genunchiului drept cand il indoi pe "jumatate". Cand e intins la maxim sau indoit la maxim nu ma doare. Simt duererea mai mult dupa o pauza de nemiscare. Dimineata dupa ce ma trezesc durerea e mai putina, aproape absenta. Daca alerg se simte durerea iar la mersul pe bicicleta nu ma doare. Imi puteti da un sfat va rog. Mentionez ca fac cam 30 km zilnic pe bicicleta.
Multumesc anticipat,
Am 39 de ani si de vreo luna de zile am o durere usoara in parte inferioara a genunchiului drept cand il indoi pe "jumatate". Cand e intins la maxim sau indoit la maxim nu ma doare. Simt duererea mai mult dupa o pauza de nemiscare. Dimineata dupa ce ma trezesc durerea e mai putina, aproape absenta. Daca alerg se simte durerea iar la mersul pe bicicleta nu ma doare. Imi puteti da un sfat va rog. Mentionez ca fac cam 30 km zilnic pe bicicleta.
Multumesc anticipat,
1 comentarii
Mergeti la un Ortoped, va da o radiografie de facut, va consulta si abia apoi va comunica ce e de facut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2un raspuns urgent...durere de genunchi
- 12genunchi umflati si durerosi
- 8Dureri genunchi stang, iar cand fac unele miscari simt o intepatura
- 3dureri de genunchi
- 5Artrita infectioasa!?
- 2Dureri mari la genunchi in urma unei diete
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 1Durere genunchi si metatarsian
- 2Durere genunchi drept
- 1Genunchi + durere
- 0Dureri la genunchiul drept
- 6Durere genunchi
- 1Durere la genunchi
- 1Durere de genunchi
- 2DVL III / IV cu radiculalgii si Exostoza platou genunchi
- 0Durere de genunchi, Sindrom fabella?
- 2Dureri genunchi
- 0Ruptura grad 3 la nivelul cornului posterior al meniscului medial.bursita suprapatelara
- 1Durere la genunchi şi umflarea gleznelor
- 7Bună ziua, am dureri cumplite de genunchi
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: