nu pot pune capu' pe perna. din cauza urechii

Hello, ma numesc Dan am 17 ani si am o problema legata de urechea stanga.
Au trecut 2 zile cu mici dureri in interioru' urechii, am mai avut dureri de genu' dar au trecut rapid, problema sta in felul urmator. In spatele lobului a aparut un "ganglion" sau o "bulbucatura".Mi'am intrebat prietenii dar fara rezultat. Am auzit numai povesti de genu sa nu ai otita sa iti extraga nush ce din ureche cu nush ce seringa [...]blablabla, deci numai pot auzi bine cu urechea stanga, ma doare la atingere, daca trag putin de lobul urechii aud normal. Am mai citit probleme legate de ureche... asa ca nu mi'a curs nimic din urechee pe perna sau alte chestii de genu. Help !
Au trecut 2 zile cu mici dureri in interioru' urechii, am mai avut dureri de genu' dar au trecut rapid, problema sta in felul urmator. In spatele lobului a aparut un "ganglion" sau o "bulbucatura".Mi'am intrebat prietenii dar fara rezultat. Am auzit numai povesti de genu sa nu ai otita sa iti extraga nush ce din ureche cu nush ce seringa [...]blablabla, deci numai pot auzi bine cu urechea stanga, ma doare la atingere, daca trag putin de lobul urechii aud normal. Am mai citit probleme legate de ureche... asa ca nu mi'a curs nimic din urechee pe perna sau alte chestii de genu. Help !
2 comentarii

Stiu ca este o prostie sa adaugi mesaj de 2 ori dar eu odata la 1 saptamana am un concurs legat de calculator care necesita casti. Legat de casti am auzit ca daca le tii pe urechi, mai mult de 1 ora nivelul bacteriilor din interioru ei ajung pana la un procent foarte mare... peste 100%. Ar putea fi din cauza asta... sau alta cauza ?! Mulrumesc

Da, asta asa e. Si otita poate aparea din orice porcarie: curent, bacterii, fum de tigara etc. Eu sunt in mijlocul desfasurarii ei: am otita externa si ma doare urechea de-mi vine sa-mi dau numai palme.
Du-te la doctor, nu te juca cu nimic ce are legatura cu capul.
Am si eu o intrebare, daca ai otita, poti fuma? Sau nu este indicat?
Du-te la doctor, nu te juca cu nimic ce are legatura cu capul.
Am si eu o intrebare, daca ai otita, poti fuma? Sau nu este indicat?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tatal meu nu mai aude cu urechea dreapta
- 5dopuri de ceara la copil
- 81Probleme cu urechile
- 16ureche infundata
- 14Peobleme cu urechile
- 13problema urechea dreapta
- 18urechi infundate
- 17Analize - ureche
- 12tiuit in ureche
- 9urechi infundate
- 8probleme cu urechile din cauza polipilor?
- 12scurgere auriculara la 4 luni de la diagnosticarea cu otita
- 2Ureche infundata
- 5Fasait in urechea stanga
- 7timpan usor bombat, senzatie de ureche umeda, acufene
- 4aticita cronica supurata
- 2Ureche infundata cu coajba
- 13Ureche infundata in urma unei lovituri
- 2Durere de ureche
- 2Beşicuţe pe parte a superioară a urechii drepte
Mai multe informații despre: Urechea durerea in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: