Dureri de spate

In urma unei cazaturi de acum o saptamana, am ramas cu o durere in regiunea lombara. Durerea, de intensitate medie, este amplificata de sederea intr-un scaun dur lipsit de elasticitate si cedeaza complet la asezarea in pozitia "culcat pe o parte". Antiimflamatoarele calmeaza partial durerea, infasurarea cu un brau, pare a avea efecte pozitive. La nivelul la care este, durerea aceasta mi-a afectat semnificativ modul de viata. Nu stiu exact ce ar trebui sa fac
Mihai
Mihai
2 comentarii

Buna ziua!
Un traumatism in zona lombara poate fi ""banal"", dar poate determina fracturi vertebrale sau deplasari ale discului inter-vertebral (hernie de disc).
Prin urmare, ar trebui sa apreciati oportunitatea unei examinari la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Un traumatism in zona lombara poate fi ""banal"", dar poate determina fracturi vertebrale sau deplasari ale discului inter-vertebral (hernie de disc).
Prin urmare, ar trebui sa apreciati oportunitatea unei examinari la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Va multumesc pentru raspunsul prompt. In mod sigur voi considera sfatuul dumneavoastra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 13nu stiu ce am..
- 9Durere lombara
- 4dureri de spate
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 1Junghi puternic spate
- 1Durere spate dupa fractura de clavicula
- 63Dureri picioare de la genunchi in jos + amorteala picioare
- 4Simptome renale ?
- 1acum 2 ani m-am trezit cu o tuse usoara in piept si dureri mari de spate
- 1Dureri de spate
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 4Dureri de spate zona toracica
- 0Durere de spate
- 0Durere coloana
- 6Durere spate
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: