Durere de genunchi.

Stimate Domnule Doctor,
Acum un an am avut un accident, am fost lovită de o mașina. Am avut mai multe probleme, printre care m-am ales și cu doua leziuni in zona genunchilor. Am avut dureri de genunchi și mi se umflau picioarele, iar la piciorul stâng am o vânătaie ieșită in exterior. Durerile nu au fost atât de îngrozitoare, le puteam suporta cu ușurintă și nu erau atât de dese. Am făcut ecografie, iar lucrurile erau bune, nu aveam nimic. Însă acum, au început sa ma doară chiar foarte tare și când merg și când stau in pat. Nu ma dureau după accident, cât ma dor acum.stiu ca ar trebui sa ma vadă un medic, dar totuși, este vreun motiv ca sa ma îngrijoreze ? Va mulțumesc mult.
Am uitat sa precizez. Am 22 de ani, 1, 64 și 64 kg. Merg pe jos aproximativ o ora in fiecare zi.
Acum un an am avut un accident, am fost lovită de o mașina. Am avut mai multe probleme, printre care m-am ales și cu doua leziuni in zona genunchilor. Am avut dureri de genunchi și mi se umflau picioarele, iar la piciorul stâng am o vânătaie ieșită in exterior. Durerile nu au fost atât de îngrozitoare, le puteam suporta cu ușurintă și nu erau atât de dese. Am făcut ecografie, iar lucrurile erau bune, nu aveam nimic. Însă acum, au început sa ma doară chiar foarte tare și când merg și când stau in pat. Nu ma dureau după accident, cât ma dor acum.stiu ca ar trebui sa ma vadă un medic, dar totuși, este vreun motiv ca sa ma îngrijoreze ? Va mulțumesc mult.
Am uitat sa precizez. Am 22 de ani, 1, 64 și 64 kg. Merg pe jos aproximativ o ora in fiecare zi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13durere f mare in zona genunchiului
- 15dureri de genunchi
- 9Dureri de genunchi de abia poate sa mearga
- 6Regiunea poplitee stanga.. ce as putea sa fac?
- 4durere ce revine la genunchi
- 2durere genunchi
- 1durere la genunchi
- 36durere genunchi
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 2durere genunchi
- 3durere genunchi inexplicabila
- 1Durere sold, pulpa, genunchi!
- 4durere genunchi, umar si incheietura piciorului
- 1Lovitura genunchi
- 1Dureri la genunchi
- 3Durere de genunchi !
- 2Durere genunchi sub rotula
- 2Nu știu ce să fac? durere la genunchi
- 1Lovitura rotula
- 3Genunchi stâng rigid, cu dureri
Mai multe informații despre: Durere de genunchi