durere repetata in gat fara febra

Copilul meu (14 ani) pe timp friguros face destul de des (la 3-4 saptamani) rosu in gat. Doar o ustura, nu face febra si nu are alte simtome. De obicei o tratez doar cu pastile de supt, bioparox si homeopate. Antibiotic i-am dat ultima oara in urma cam cu un an cand a facut o viroza urata si medicul de familie i-a dat tratament.
As vrea sa stiu daca are sens sa-i fac un exudat si daca amigdalitele astea repetate pot duce la alte boli mai tarziu.
Multumesc.
As vrea sa stiu daca are sens sa-i fac un exudat si daca amigdalitele astea repetate pot duce la alte boli mai tarziu.
Multumesc.
1 comentarii

1nu sunt sigur ca este amigdalita, rosu in gat poate fi si din cauza unui reflux gastric de l asucuri, fructe citrice, mancare acra, otet s.a si in acest caz este rosu in gat fara febra..si se trateaza initial problema gastrica si se tine regim
2. NUmai un medic ORL dupa ce vede gatul.. pune un diagnostic corect s o sa stiti ce tratati
3 NU se trateaza nici o problema de nas, gat, urechi decat la medicii ORL altfel se risca sa luati tratamente in plus care afecteaza stomacul ficatul..fara sa fie nevoie de ele
2. NUmai un medic ORL dupa ce vede gatul.. pune un diagnostic corect s o sa stiti ce tratati
3 NU se trateaza nici o problema de nas, gat, urechi decat la medicii ORL altfel se risca sa luati tratamente in plus care afecteaza stomacul ficatul..fara sa fie nevoie de ele

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2problema cu gatul
- 5durere in gat, gura uscata si o respiratie urata
- 2Durere in gat
- 1Durere de gât
- 2Durere de gat persistenta
- 1durere de gat
- 6Durere de gât persistentă
- 3Durere persistenta amigdale
- 1Durere in gat dupa multi ani de la operatia de amigdale
- 1Va rog ajutati-ma - dureri de gat la inghitire
- 0Analize medicale - durere in gat nu foarte puternica, mai mult deranjanta si se mentine de ceva timp
- 0Punct cu puroi in gat!!
- 1Dureri de gat
- 0Dureri de gât
- 1Probleme medicale
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 2Durere de gat si ureche / ganglioni inflamati
- 4Durere amigdala
Mai multe informații despre: Durerile in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: