durere puternica picior drept deasupra genunchiului pe pulpa
Mama mea este insulino dependenta cu 4 injectii pe zi din care CEA de seara o face in picior.De approx 10 zile o doare foarte rau pulpa picior drept cand sta intinsa in pat sau cand se scoala din pat, am pus pe seama injectiilor durerea dar tot o doare si schimband locul injectiei din piciorul respectiv, am luat aulin 2 pe zi ii dau si o ung cu fenilbutazona de 3 ori pe zi, s-a mai ameliorat dar are momente cand o seaca de durere, CE ma sfatuiti sa FAC?poate sa mearga bine, nu o doare cand merge, decat in anumite pozitii ale piciorului in repaus, multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua!
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului vertebral etc), dar poate fi vorba si despre manifestarea arteriopatiei obliterante diabetice.
Nu mi-ati precizat insa ce greutate/inaltime are, de cand este sub tratament cu insulina, care este starea actuala dpdv diabetologic, ce alte antecedente are etc.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului vertebral etc), dar poate fi vorba si despre manifestarea arteriopatiei obliterante diabetice.
Nu mi-ati precizat insa ce greutate/inaltime are, de cand este sub tratament cu insulina, care este starea actuala dpdv diabetologic, ce alte antecedente are etc.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Oare sunt nebun?
- 3probleme picioare
- 14dureri de picioare
- 2Durere in piciorul stang la copil
- 19Dureri care isi schimba locatia
- 10Umflatura deget picior
- 11durere laba piciorului
- 3Durere la membrele inferioare a piciorului
- 3durere la degetul mic la picior
- 0dureri picioare copii
- 1Durere picior stang si testicul stang