Durere in spatele genunchiului
![RobertCzn](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
De cateva luni am o durere foarte mare in spatele genunchiului stang, mai precis intre gamba si partea din spate a genunchiului. Nu pot sta pe vine nici 5 secunde. Durerea o simt ca si cum mi-ar baga un cutit in zona aceea. Precizez ca am 21 de ani, 1.88 cu 84 kg. Miscare la sala, dar m-am oprit pentru a vedea daca a fost o inflamatie sau ceva, asa cum mi-a recomandat un medic ortoped(am luat si inflamatoare, am pus gheata... durerea persista). Dupa 3 luni parca s-a accentuat. Momentan astept sa fac un RMN, dar as dori sa stiu care ar fi cauzele unei asemenea dureri.
Cu stima, Robert
De cateva luni am o durere foarte mare in spatele genunchiului stang, mai precis intre gamba si partea din spate a genunchiului. Nu pot sta pe vine nici 5 secunde. Durerea o simt ca si cum mi-ar baga un cutit in zona aceea. Precizez ca am 21 de ani, 1.88 cu 84 kg. Miscare la sala, dar m-am oprit pentru a vedea daca a fost o inflamatie sau ceva, asa cum mi-a recomandat un medic ortoped(am luat si inflamatoare, am pus gheata... durerea persista). Dupa 3 luni parca s-a accentuat. Momentan astept sa fac un RMN, dar as dori sa stiu care ar fi cauzele unei asemenea dureri.
Cu stima, Robert
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dureri de picior de un an
- 4fractura de falanga
- 9dureri picioare noaptea
- 21durere picior si fasciculatii musculare
- 6dureri de picioare
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 3durere la incheietura piciorului
- 5durere picior stang, doar cand merg
- 53durere de picioare de la genunchi in jos cu tot cu talpi
- 4dureri picioare (gambe)
- 4durere la nivelul labei piciorului
- 10Problema la mers dupa picior in ghips!
- 3Durere picior-partea interioara
- 3Durere la membrele inferioare a piciorului
- 4durere de picioare de la genunchi in jos
- 0Durere testicul stang si picior stang
- 3durere de picior la copil
- 0Durere tibie + nod
- 2Durere picior si carcei
- 9Tensiune gamba -> Picior Drept
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: