durere puternica de cap
buna seara, uneori ma doare foarte tare capul si chiar daca iau pastile impotriva acestei dureri, inca persista, pe langa asta ce ma sperie foarte tare este ca uneori simt un miros ciudat si atunci cand mirosul acela de sange parca se intesifica ma dor si tamplele.va rog foarte mult sa-mi raspundeti daca puteti.Va multumesc!
3 comentarii
In primul rand mergi la Cardiolog si asta cat mai urgent. Poate ai tensiunea mare, sau sa nu fie cumva o problema vasculara.
Nu bea multa apa deodata si nu manca sarat, sucuri cola sau cafea, nu sta in frig.
Daca aici nu ai nimic, mai poate fi de la o sinuzita si sa mergi la ORL.
Nu bea multa apa deodata si nu manca sarat, sucuri cola sau cafea, nu sta in frig.
Daca aici nu ai nimic, mai poate fi de la o sinuzita si sa mergi la ORL.
Buna seara! Ce varsta ai? Sfatul de mai sus este bun, dar e bine sa te mai vada si un neurolog care stie mai multe despre cefalee, faci si investigatii sangvine screening si eu iti mai recomand si un consult oftalmologic cu examen al fundului de ochi; numai bine
buna seara!va multumesc foarte mult..aveam deja probleme cu ochii, si am purtat ochelari 4 ani, insa la recomandararea medicului nu i-am mai purtat de la varsta de 15 ani, acum am 21.In legatura cu tensiunea mare, in urma unui control am descoperit ca uneori imi creste repede tensiunea si o sa incerc sa renunt la cola pentru ca in ultima perioada am baut parca mai mult ca niciodata...va multumesc foarte mult inca odata pentru sfaturi!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de cap
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 53Problema - tensiune mare - transpiratii reci - frisoane
- 0dureri cumplite de cap
- 4durere de cap ingrozitoare
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 6Imi amorteste partea din spate a capului
- 22Durere de cap aproape continua
- 6Dureri mari de cap, nas infundat
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 1Dureri de cap, ameteli
- 0Cefalee de tensiune?
- 10Dureri de cap violente
- 3neurologie
- 1Durere groaznica de cap si maxilar
- 0Durere de cap când inspir
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul Cefaleea