stare anormala
Salut.
Tot timpul de cam o săptămână ma doare capul ingrozitor, durerea incepede de la frunte si merge spre spate, am stare de voma continua indiferent ce mananc si cam am grija sa manan de regim sa cap de ele si totusi persisita si am ameteli.
Am probleme cu colecistul iau bilichol decand sunt asa in fiecare zi macar unul daca nu inceteaza iau si doua dar starea de rau tot nu trece, Si pe deasupra ma mai doare si stomacul cateodata.
Ce ar putea fi ???
Tot timpul de cam o săptămână ma doare capul ingrozitor, durerea incepede de la frunte si merge spre spate, am stare de voma continua indiferent ce mananc si cam am grija sa manan de regim sa cap de ele si totusi persisita si am ameteli.
Am probleme cu colecistul iau bilichol decand sunt asa in fiecare zi macar unul daca nu inceteaza iau si doua dar starea de rau tot nu trece, Si pe deasupra ma mai doare si stomacul cateodata.
Ce ar putea fi ???
3 comentarii
Poate sa vina direct de la colecist sau de la medicamentul pe care il luati (daca este chimic). Mergeti la un medic homeopat care va poate ajuta destul de usor.
duceti-va la un medic gastroenterolog, sau chiar la un serviciu de urgenta unde sa va faca ecografie, poate ati facut infectie la colecist sau ceva.
medicamentul nu va face rau, stati linistita, scarface are o obsesie sa se ia de orice medicament fara macar sa stie ce e fiecare- in cazul de mai sus habar nu are ce este (ha! cica daca este chimic!)
medicamentul nu va face rau, stati linistita, scarface are o obsesie sa se ia de orice medicament fara macar sa stie ce e fiecare- in cazul de mai sus habar nu are ce este (ha! cica daca este chimic!)
buna ziua, as avea si eu o intrebare...sper sa imi raspundeti
de 3 zile simt o durere ca si cum mi-ar pulsa capul (partea din spate), in partea stanga, care tine aprox.3 secunde, dar se repeta destul de des.daca puteti sa-mi spuneti ce ar putea fi.mentionez ca iau dostinex(am un microadenom de hipofiza era de 3mm acum 4 luni) si ca am probleme cu ochiul drept, vad destul de slab, cel stang e bun, dar nu am purtat ochelarii aprox.1 an.
de 3 zile simt o durere ca si cum mi-ar pulsa capul (partea din spate), in partea stanga, care tine aprox.3 secunde, dar se repeta destul de des.daca puteti sa-mi spuneti ce ar putea fi.mentionez ca iau dostinex(am un microadenom de hipofiza era de 3mm acum 4 luni) si ca am probleme cu ochiul drept, vad destul de slab, cel stang e bun, dar nu am purtat ochelarii aprox.1 an.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni
- 12ma doare capul
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 2Dureri extreme de cap
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 0dureri cumplite de cap
- 10Durere de cap si ureche
- 3Dureri de cap la spate
- 6durere cap puternica de cateva saptamani, asa din senin
- 22Durere de cap aproape continua
- 1Durere groaznica de cap
- 5Medicament pt durere de cap.
- 1dureri de cap mari
- 11dureri de cap
- 3Durere de cap
- 3neurologie