durere pelvina
Am o problema, am 20 de ani si de cateva zile am
dureri in zona dintre buric si zona pubiana.. am mai avut asa dureri luna trecuta, au tinut 2-3 zile si au disparut.. mentionez ca mi-a intarziat si ciclu aproximativ 10'zile, am facut test de sarcina dar e negativ, luna precedenta adica in ianuarie mi-a venit ciclu foarte slab cantitativ, mai mult ca o scurgere care a tinut 5 zile aproximativ... imi e foarte teama sa nu fie vorba de cancer ovarian din cauza acestor dureri, mai ales ca am "dat" zilele acestea pe internet de o fata care are cancer ovarian si avea simptomele aceatea cu durere localizata chiar acolo.. va rog sa imi spuneti sunt sanse sa fie acesta un cancer ovarian? ultima ecografie transvaginala mi am
facut o in urma cu aproximativ 10 luni cand am facut si un papanicaolau. totul era in regula atunci.. mentionez ca nu am avut niciodata chist ovarian sau alte probleme ginecologice. doar o menstra neregulata. 35-45 de zile.. va rog sa imi raspundeti
dureri in zona dintre buric si zona pubiana.. am mai avut asa dureri luna trecuta, au tinut 2-3 zile si au disparut.. mentionez ca mi-a intarziat si ciclu aproximativ 10'zile, am facut test de sarcina dar e negativ, luna precedenta adica in ianuarie mi-a venit ciclu foarte slab cantitativ, mai mult ca o scurgere care a tinut 5 zile aproximativ... imi e foarte teama sa nu fie vorba de cancer ovarian din cauza acestor dureri, mai ales ca am "dat" zilele acestea pe internet de o fata care are cancer ovarian si avea simptomele aceatea cu durere localizata chiar acolo.. va rog sa imi spuneti sunt sanse sa fie acesta un cancer ovarian? ultima ecografie transvaginala mi am
facut o in urma cu aproximativ 10 luni cand am facut si un papanicaolau. totul era in regula atunci.. mentionez ca nu am avut niciodata chist ovarian sau alte probleme ginecologice. doar o menstra neregulata. 35-45 de zile.. va rog sa imi raspundeti
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri pelvis, oase iliace
- 4Dureri mari in zona pelviana !!! Ajutor !!!
- 5durere pelviana
- 1Dureri pelviene
- 2dureri pelvine nocturne
- 2Dureri in abdomenul inferior
- 6Help
- 0Dureri pelvine si de sani
- 0Durere in zona pelvina
- 4Infectie urinara recidivanta
- 1Usturime si durere permanenta in zona pelvina
- 1Durerile in zona pelviană sunt un simptom al sarcinii?
- 4Fibrom uterin
- 0Congestie pelviana
- 1Durere pelvina
- 0Durere pelvină
- 5Dureri zona pelviana
Mai multe informații despre: Durerea pelvina durerile pelvine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: