durere pelvina
In iarna am fost diagnosticata cu BIP si chist ovarian. Am luat antibiotic si contraceptive. Doctorul a spus ca a disparut chistul, ca urmare dupa 3 luni am oprit anticonceptionalele. Apoi dupa alte cateva luni a urmat o raceala zdravana. Pneumonie, dar simteam si dureri in zona pelvina. Antibiotic, control ginecologic. Tratament cu Duphaston 2 luni. Dupa acest tratament ciclul meu a luat/o razna. Foarte abundent. In timpul ciclului tratament cu Clorocalcin, Etamsilat si vit. k. Si la recomandarea doctorului de 21 de zile am inceput un tratament cu Karissa. Simt inca jena pelvina aproape zilnic, nu constant si suportabil.Daca problemele mele sunt hormonale asa cum spune doamna doctor, nu e normal sa mi se recomande analize?
Ce nu functioneaza bine in organismul meu, ce ar trebui să fac?
Ce nu functioneaza bine in organismul meu, ce ar trebui să fac?
1 comentarii
Durerile pelvine pot avea cauza hormonala sau inflamatorie, numai medicul se poate pronunta..
Daca durerea este de natura inflamatorie si ai anexita, atunci contraceptivele nu te vor ajuta mult si nu iti vor rezolva problema, numai antibioticele o vor face.
Mergi si la un alt medic pentru o a doua parere. Daca pilulele nu te ajuta, atunci e clar ca mai e si altceva.
Daca durerea este de natura inflamatorie si ai anexita, atunci contraceptivele nu te vor ajuta mult si nu iti vor rezolva problema, numai antibioticele o vor face.
Mergi si la un alt medic pentru o a doua parere. Daca pilulele nu te ajuta, atunci e clar ca mai e si altceva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere pelvina
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 2dureri pelviene si vaginale
- 3dureri groaznice in zona pelvina
- 5Dureri pelvis, oase iliace
- 6Durere lombara cu iradiere in zona pelvina
- 0Dureri pelvine
- 5Durere cumplita in zona pelvina! Parerea unui medic, VA ROG!
- 1Dureri pelviene
- 4Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 0Durere pelvina
- 2Dureri in abdomenul inferior
- 1Dureri groaznice vaginale.Ajutati-ma!
- 0Dureri pelvine si de sani
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 2Senzatie de durere si usturime deasupra penisului
- 1Durere pelvina si diaree
- 0Durere in zona pelvina
- 0Durere de sani si dureri pelviene
Mai multe informații despre: Durerea pelvina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: