Durere Pectorala
Buna. De cateva luni ma confrunt cu dureri musculare ale pectoralului stang. Prima oara credeam ca sufar de 'inima' si am dat in anxietate si atacuri de panica...insa ekg, ecografia sunt bune.simt cum muschiul pectoral se incordeaza si prin masare se relaxeaza usor.am folosit plasturi cu ardei iute si se mai amelioreaza durerea.astazi de dimineata ma luat durerea iar dupa cateva ore muschiul s-a relaxat insa daca masez locul marcat in imagine ma doare de parca ar fi un muschi 'rupt' sa zic.ma cam enerveaza cand se incordeaza intrucat e jenant sa te masezi toata ziua in acea zona. Multumesc am atasat jos o imagine cu zona in care ma doare !
http://s9.postimg.org/w2uuabm1r/prod_39122.jpg
http://s9.postimg.org/w2uuabm1r/prod_39122.jpg
5 comentarii
Simptom principal de anxietate.
Neuronii sau nervii se constrictioneaza din cauza emisiei insuficiente de neurotransmitatori.
Fa tratament pentru anxietate. Sunt peste 15 medicamente naturiste pentru anxietate si 10-20 medicamente alopate pentru anxietate numai in Romania.
Neuronii sau nervii se constrictioneaza din cauza emisiei insuficiente de neurotransmitatori.
Fa tratament pentru anxietate. Sunt peste 15 medicamente naturiste pentru anxietate si 10-20 medicamente alopate pentru anxietate numai in Romania.
am fost la medic si mi-a prescris serlift 1/zi si jumatate de bromazepam de 3 ori pe zi...o imbunatatire se simte insa durerea musculara a ramas ;)))
Daca durerea e doar dupa mese, poate fi boala de reflux.
durerea e continua..am facut testul helicobacter si nu e prezent..cel mai proabil e de la anxietate si acum de cand iau tratamentul muschiul se relaxeaza si a ramas "febra" musculara :))
Tratamentul ar trebui sa isi faca tratamentul complet cam dupa 4-6 saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri musculare si articulare cronice fara motiv
- 5durere musculara picior
- 21durere picior si fasciculatii musculare
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 8dureri musculare la nivelul bratului
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 3dureri musculare acute
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 6Durere ingrozitoare la picioare, cateodata ii da lacrimile de durere
- 2Durere Reumatologica sau Musculara?
- 4durere de muschi la tibie
- 2Mancarimii, oboseala cronica, dureri musculare!
- 27fara diagnostic de 4 luni sunt disperat
- 0febra musculara
- 1Am dureri musculare de la cot in sus spre umar.
- 1Durere musculara la spate de 6 saptamani????
- 1Dureri musculare cronice
- 7Factor reumatoid mare
- 0Durere muschi picior
Mai multe informații despre: durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: