Durere Pectorala

Buna. De cateva luni ma confrunt cu dureri musculare ale pectoralului stang. Prima oara credeam ca sufar de 'inima' si am dat in anxietate si atacuri de panica...insa ekg, ecografia sunt bune.simt cum muschiul pectoral se incordeaza si prin masare se relaxeaza usor.am folosit plasturi cu ardei iute si se mai amelioreaza durerea.astazi de dimineata ma luat durerea iar dupa cateva ore muschiul s-a relaxat insa daca masez locul marcat in imagine ma doare de parca ar fi un muschi 'rupt' sa zic.ma cam enerveaza cand se incordeaza intrucat e jenant sa te masezi toata ziua in acea zona. Multumesc am atasat jos o imagine cu zona in care ma doare !
http://s9.postimg.org/w2uuabm1r/prod_39122.jpg
http://s9.postimg.org/w2uuabm1r/prod_39122.jpg
5 comentarii

Simptom principal de anxietate.
Neuronii sau nervii se constrictioneaza din cauza emisiei insuficiente de neurotransmitatori.
Fa tratament pentru anxietate. Sunt peste 15 medicamente naturiste pentru anxietate si 10-20 medicamente alopate pentru anxietate numai in Romania.
Neuronii sau nervii se constrictioneaza din cauza emisiei insuficiente de neurotransmitatori.
Fa tratament pentru anxietate. Sunt peste 15 medicamente naturiste pentru anxietate si 10-20 medicamente alopate pentru anxietate numai in Romania.

am fost la medic si mi-a prescris serlift 1/zi si jumatate de bromazepam de 3 ori pe zi...o imbunatatire se simte insa durerea musculara a ramas ;)))

Daca durerea e doar dupa mese, poate fi boala de reflux.

durerea e continua..am facut testul helicobacter si nu e prezent..cel mai proabil e de la anxietate si acum de cand iau tratamentul muschiul se relaxeaza si a ramas "febra" musculara :))

Tratamentul ar trebui sa isi faca tratamentul complet cam dupa 4-6 saptamani.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri musculare si de articulatii, fetita 7 ani
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 7Durere muschi
- 6Dureri ale mainilor si picioarelor la cel mai mic efort.
- 10Tendon rotulian zdrobit
- 3dureri musculare acute
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 13genunchiul meu stang este in permanenta mult mai rece
- 1Durere musculara
- 3dureri de oase si muschi si tot corpul
- 2Durere Reumatologica sau Musculara?
- 4durere de muschi la tibie
- 27fara diagnostic de 4 luni sunt disperat
- 0Durere musculară
- 5Dureri musculare la picioare
- 0Bube si dureri musculare Ajutati-ma
- 0Probleme musculare
- 0Durere muschi picior
- 1Durere de mușchii