Durere muschi picior
Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru următoarea problema :
- ma dor de aprox 4 saptamani muschiul / muschii piciorului stang, unul sau mai multi din grupul tibial (tibialis anterior, extensor digitorum longus, peroneus longus) - am găsit pe google denumirea lor.
- ma dor doar la atingere și e durerea ca aceea care o ai cand ai o vanataie numai ca piciorul arată ok la suprafață (durerea violenta care o poti avea cand cineva apasa cu degetul pe o vanataie).
- durere e in partea superioară a muschiului / muschilor si e pe o suprafata de 10 cm.
- cand stau ghemuit am o senzatie ca in zona unde e durerea muschiul se umfla in zona respectiva si e dureros.
Am fost in week-end la un centru de urgențe minore (walk-in) si au zis ca daca nu sunt umflate picioarele si alte simptome nu e nimic grav si dacă persistă sa cer analize de sange (gen acid folic / fier) si daca persista si mai mult poate o sa imi dea doctorul de familie un ultrasound.
Pot sa primesc va rog un sfat / opinie personala ?
Mi-am programat miercuri un ultrasound la o clinica privata, dar nu stiu ce analize sa cer la doctorul de familie.
Multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru următoarea problema :
- ma dor de aprox 4 saptamani muschiul / muschii piciorului stang, unul sau mai multi din grupul tibial (tibialis anterior, extensor digitorum longus, peroneus longus) - am găsit pe google denumirea lor.
- ma dor doar la atingere și e durerea ca aceea care o ai cand ai o vanataie numai ca piciorul arată ok la suprafață (durerea violenta care o poti avea cand cineva apasa cu degetul pe o vanataie).
- durere e in partea superioară a muschiului / muschilor si e pe o suprafata de 10 cm.
- cand stau ghemuit am o senzatie ca in zona unde e durerea muschiul se umfla in zona respectiva si e dureros.
Am fost in week-end la un centru de urgențe minore (walk-in) si au zis ca daca nu sunt umflate picioarele si alte simptome nu e nimic grav si dacă persistă sa cer analize de sange (gen acid folic / fier) si daca persista si mai mult poate o sa imi dea doctorul de familie un ultrasound.
Pot sa primesc va rog un sfat / opinie personala ?
Mi-am programat miercuri un ultrasound la o clinica privata, dar nu stiu ce analize sa cer la doctorul de familie.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere musculara picior
- 6protuzie discala, lombosciatica, stare degenerativa...23 ani
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 6Am si eu o problema de vreo 4-5 ani cu picioarele
- 2durere musculara, muscatura capusa.
- 6Locuim in America si sotul meu raceste frecvent
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 2Dureri musculare (gambe) urmate de stari de amorteala si caldura
- 2dureri musculare in zona umerilor
- 1dureri articulare, musculare
- 27fara diagnostic de 4 luni sunt disperat
- 21Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 2Dureri musculare in zona tibiei
- 1Durere musculara la spate de 6 saptamani????
- 1Dureri musculare cronice
- 5Dureri musculare la picioare
- 2Dureri musculare mana stanga
- 4Durere musculara de trei saptamani ca de carcel la bratul stang triceps biceps.
- 14Dureri musculare si epuizare
- 3Durere de cap pe o parte/ mușchii gatului încordați și dureroși
Mai multe informații despre: durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: