Dureri musculare si epuizare
Buna ziua. De aproximativ un an, se confrunta cu oboseala, dureri musculare, dureri de cap, dureri articulare, slabiciune musculara, mers dezechilibrat, senzatia de sufocare, constipatie care alterneaza si cu diaree.
Ma poate indruma cineva, catre ce specialitate a medicinei ar trebui sa opteze pentru un consult?
Ma poate indruma cineva, catre ce specialitate a medicinei ar trebui sa opteze pentru un consult?
14 comentarii
Vă recomand să consultați un medic reumatolog sau balneolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Investigațiile trebuie începute și pe parcursul lor se vede ceea ce mai trebuie făcut. Doar să nu amânați.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Multumesc pentru raspuns. Mai nou are presiune intracraniana care se lasa pe umar si nu mai poate merge. Efectiv cade din picioare in urma acestei presiuni.
Am fost cu el la urgenta si au zis ca are sindrom anxios. I s-a prescris calciu, magneziu si sedativ pc, si sa mearga la cardiologie si psihiatrie.
Am fost cu el la urgenta si au zis ca are sindrom anxios. I s-a prescris calciu, magneziu si sedativ pc, si sa mearga la cardiologie si psihiatrie.
Da. Să urmeze cât mai repede posibil aceste recomandări.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
In regula. Credeam ca ar trebui sa mearga la neurologie. Va multumesc cu recunostinta pentru interesul acordat si va doresc sanatate.
Așa cum am mai precizat, investigațiile trebuie începute și pe parcurs se pot descoperi noi direcții în care trebuie să meargă acestea.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Buna ziua!
A descoperit domnul ce are? Este mai bine?
Si eu am intepaturi, furnicaturi, dureri osoase difuze si slabiciune in maini si picioare :(
A descoperit domnul ce are? Este mai bine?
Si eu am intepaturi, furnicaturi, dureri osoase difuze si slabiciune in maini si picioare :(
Buna ziua. Din pacate nu.
A efectuat analize si controale si nu ii gaseste nimic.
Doar ACTH mare si cortizolul. In urma testarii cortizolului sub influenta dexametazonei, cortizolul a scazut, ceea ce este bine. Nu ar fi nimic paraneoplazic.
A facut si Rmn cap si coloana, ecografie abdominala.
Neurologic nu este o cauza.
Urmeaza sa mai mergem la pneumologie.
Doctorii spun ca stresul ar fi cauza, dar stresat nu este.
A efectuat analize si controale si nu ii gaseste nimic.
Doar ACTH mare si cortizolul. In urma testarii cortizolului sub influenta dexametazonei, cortizolul a scazut, ceea ce este bine. Nu ar fi nimic paraneoplazic.
A facut si Rmn cap si coloana, ecografie abdominala.
Neurologic nu este o cauza.
Urmeaza sa mai mergem la pneumologie.
Doctorii spun ca stresul ar fi cauza, dar stresat nu este.
Un consult pneumologic este bun. Continuați investigațiile.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Buna seara.
Am continuat cu investigatiile si s-a efectuat computer tomograf torace si abdomen, din care au rezultat urmatoarele:
- Hiperplazie adenomatoasa suprarenaliana stanga.
- Leziune osteolitica la nivel T5 ( cel mai probabil mic hemagiom osos)
- Leziuni osteolitice la nivelul crestei iliace drepte, acestea din urma nespecifice, cel mai probabil benigne.
- Modificari degenerativ-artrozice la nivelul segmentelor osoase scanate. Fara leziuni focalizate suspecte la acest nivel.
Imi puteti oferi o opinie medicala, va rog?
Am continuat cu investigatiile si s-a efectuat computer tomograf torace si abdomen, din care au rezultat urmatoarele:
- Hiperplazie adenomatoasa suprarenaliana stanga.
- Leziune osteolitica la nivel T5 ( cel mai probabil mic hemagiom osos)
- Leziuni osteolitice la nivelul crestei iliace drepte, acestea din urma nespecifice, cel mai probabil benigne.
- Modificari degenerativ-artrozice la nivelul segmentelor osoase scanate. Fara leziuni focalizate suspecte la acest nivel.
Imi puteti oferi o opinie medicala, va rog?
În acest caz este necesar să consultați un medic endocrinolog și balneolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Cu plăcere. Multă sănatate.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere musculara.rog raspuns urgent
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 0dureri musculare?!
- 7Tensiune musculara la nivelul fetei, gatului, spatele urechilor
- 5Dureri de muschi si oase dupa folosirea Fosavance
- 2O boala musculara?
- 2Dureri musculare (gambe) urmate de stari de amorteala si caldura
- 2dureri musculare in zona umerilor
- 1dureri articulare, musculare
- 3Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor
- 3Tromboza sau dureri musculare?
- 5Durere Pectorala
- 1Dureri musculare
- 7Factor reumatoid mare
- 0Probleme musculare
- 0Insolație? dureri musculare puternice, febră, frisoane, dureri de cap și arsură în spatele ochilor
- 5Epuizare nervoasă
- 4Durere musculara de trei saptamani ca de carcel la bratul stang triceps biceps.
Mai multe informații despre: durerea musculara epuizare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: