Durere oase muschi
Buna ziua, ma numesc Daniela, am 30 ani, 1.6m si 56 kg.
Sunt fumatoare, mananc cat de cat sanatos, ultimele analize de sange, de rutina mi au iesit bune.
De cativa ani, cred ca dinainte sa nasc copilasul, sau poate dupa, am dureri de picioare, maini, umeri etc destul de mari, seara dupa o zi obositoare. Inainte nu aceam asa dureri.
Simt nevoia ss ma intind mult, sa imi pocnesc incheieturile toate si tot asa se simtr si acea redoare musculara poate sau articulara.
Și oasele mă dor, stiu pt ca ma dor des bratele si gambele atunci cand sunt obosita bine, ma dor ca si cum m-ar durea de la reuma dar am observat ca nu e reuma neaparat, ci e de la oboseala. In brate se simte ca o febra, fierbinteala, simt oasele grele..
Ma sperie durerile acestea, ma simt ca o femeie de 60 ani.
Se poate ca aceste dureri ss fie cauzate de faptul ca vreo 2 ani nu am dormit bine? ma refer ca mă trezeam des noaptea la copilasul ce se trezea des, si poate am oboseala cronica ssu ceva de genul. Oricum, tot de vreo 2..3 ani simt și ca am o slabiciune musculara ce nu mai scap de ea chiar daca acum dorm mai bine.
care ar fi cauza oare?
Ar.trebui sa merg la un control? sau e de vina oboseala si stresul mare?
multumesc frumos!
Sunt fumatoare, mananc cat de cat sanatos, ultimele analize de sange, de rutina mi au iesit bune.
De cativa ani, cred ca dinainte sa nasc copilasul, sau poate dupa, am dureri de picioare, maini, umeri etc destul de mari, seara dupa o zi obositoare. Inainte nu aceam asa dureri.
Simt nevoia ss ma intind mult, sa imi pocnesc incheieturile toate si tot asa se simtr si acea redoare musculara poate sau articulara.
Și oasele mă dor, stiu pt ca ma dor des bratele si gambele atunci cand sunt obosita bine, ma dor ca si cum m-ar durea de la reuma dar am observat ca nu e reuma neaparat, ci e de la oboseala. In brate se simte ca o febra, fierbinteala, simt oasele grele..
Ma sperie durerile acestea, ma simt ca o femeie de 60 ani.
Se poate ca aceste dureri ss fie cauzate de faptul ca vreo 2 ani nu am dormit bine? ma refer ca mă trezeam des noaptea la copilasul ce se trezea des, si poate am oboseala cronica ssu ceva de genul. Oricum, tot de vreo 2..3 ani simt și ca am o slabiciune musculara ce nu mai scap de ea chiar daca acum dorm mai bine.
care ar fi cauza oare?
Ar.trebui sa merg la un control? sau e de vina oboseala si stresul mare?
multumesc frumos!
5 comentarii
Buna ziua.
Sa va faceti analiza vitaminei D 3. Eu am avut 3 ani astfel de dureri si au trecut dupa un an de tratament cu vitamina D.
Sa va faceti analiza vitaminei D 3. Eu am avut 3 ani astfel de dureri si au trecut dupa un an de tratament cu vitamina D.
clara_p
as dori sa stiu, v-ati facut analiza vit d3 si a iesit un nivel scazut?
Chiar urmeaza sa imi fac analiza, sunt curioasa daca de aceea am durerile de oase. Mai nou am dureri de articulatii, din ce in ce mai dese.
Le am de vreo 2..3 ani dar sunt peste tor acum, chiar si la oasele bazinului, sold deasupra feselor.. locuri unde nu stiam ca am articulatii :)) mereu cand sunt obosita am durerile astea, altfel nu le am.
Si totusi, nu e ca si cum as avea job si as lucra si acasa mult, oboseala oaselor la mine reprezinta doar treaba de langa casa plus copilasul si tot ce cere el.
daca as avea si job cred ca as fi mult mai rau.
Cum ai luat vit d3? tot anul sau doar in lunile de iarna..toamna?
multumesc!
as dori sa stiu, v-ati facut analiza vit d3 si a iesit un nivel scazut?
Chiar urmeaza sa imi fac analiza, sunt curioasa daca de aceea am durerile de oase. Mai nou am dureri de articulatii, din ce in ce mai dese.
Le am de vreo 2..3 ani dar sunt peste tor acum, chiar si la oasele bazinului, sold deasupra feselor.. locuri unde nu stiam ca am articulatii :)) mereu cand sunt obosita am durerile astea, altfel nu le am.
Si totusi, nu e ca si cum as avea job si as lucra si acasa mult, oboseala oaselor la mine reprezinta doar treaba de langa casa plus copilasul si tot ce cere el.
daca as avea si job cred ca as fi mult mai rau.
Cum ai luat vit d3? tot anul sau doar in lunile de iarna..toamna?
multumesc!
Mi-am facut analiza vitaminei D si mi-a iesit ff mica, aproape inexistenta. Urmez tratament de vreo 2 ani in continuu.
ms!
o sa mi fac cat pot de repede analiza, caci..chiar nu stiu cand am facut o ultima data.
o sa mi fac cat pot de repede analiza, caci..chiar nu stiu cand am facut o ultima data.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Artrita reumatoida si fibromialgie?
- 0Febra, dureri musculare etc
- 0Dureri de oase in tot corpul. Nu găsesc ce am! Ajutor va rog!
- 32Dureri musculare și osoase de la antipsihotice?
- 3Simptome multiple Scleroza multipla / Lyme / SLA ?
- 2Dureri de oase (mâini, picioare, articulații)
- 10Dureri articulare și musculare generalizate de aproape 1 an si jumatate (am 28 ani)
- 2Dureri musculare + Oboseala - 6 luni
- 4Dureri puternice, articulare, musculare, oboseala accentuata, splenomegalie, limfadenopatie
Mai multe informații despre: dureri osoase dureri musculare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: