Ma doar oasele si muschii...
Ma dor oasele si muschii pe aproape intreag corpul ceafa, umeri, spate, maini, picioare samd. Nu am inca un diagnostic si as dori sa stiu macar ce medicamente sa iau ptr a reduce macar intenistatea acestor dureri.
5 comentarii
Buna seara!
Este total exclus sa luati vreun medicament pana nu elucidati originea suferintei.
Nu am inteles esentialul: sex, varsta, greutae/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente diverse, insa v-as sfatui sa consultati un reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este total exclus sa luati vreun medicament pana nu elucidati originea suferintei.
Nu am inteles esentialul: sex, varsta, greutae/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente diverse, insa v-as sfatui sa consultati un reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pai am 45 ani, 133 de kg 180cm sedentar sex masculin
Buna ziua!
Este vorba, evident, despre cele 55-60 kg in exces, care exercita o presiune enorma asupra aparatului locomotor.
Este exclus orice medicament, fiind impotriva logicii elementare: v-ar lasa impresia ca puteti continua sa traiti cu aceasta greutate...
Trebuie de asemenea sa reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este vorba, evident, despre cele 55-60 kg in exces, care exercita o presiune enorma asupra aparatului locomotor.
Este exclus orice medicament, fiind impotriva logicii elementare: v-ar lasa impresia ca puteti continua sa traiti cu aceasta greutate...
Trebuie de asemenea sa reduceti drastic efortul fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc mult ! am inceput deja o cura de slabire am reusit sa pierd 10 kg in prima luna.Pot totusi sa iau antiinflamatoare ?
Buna ziua!
Sunteti "pe drumul cel bun", insa mai aveti mult de parcurs pana la 75-80 kg, iar orice medicament v-ar determina sa uitati de acest parcurs...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Sunteti "pe drumul cel bun", insa mai aveti mult de parcurs pana la 75-80 kg, iar orice medicament v-ar determina sa uitati de acest parcurs...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 4dureri musculare si de articulatii, fetita 7 ani
- 2durere musculara.rog raspuns urgent
- 9ruptura musculara sau...??
- 18dureri muschi picioare
- 9fara diagnostic: am dureri puternice in tot corpul
- 5viroza?
- 3dureri de oase si muschi si tot corpul
- 1durere de spate si dureri musculare
- 7durere muschi in urma unei cazaturi
- 4Dureri in zona tibiei !
- 9ma tot supara genunchii...si cred ca aproape cu tot ceea ce inseamna incheietura
- 1febra si dureri musculare
- 3Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor
- 5Durere Pectorala
- 1Dureri musculare
- 1Am dureri musculare de la cot in sus spre umar.
- 1Dureri musculare spate
- 7Factor reumatoid mare
- 0Probleme musculare
Mai multe informații despre: oasele durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: