Durere lombara de 8 luni de zile, dar nimic la RMN (la 19 ani)
![MrColossal1](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Anul trecut prin primavara a inceput sa ma doara usor zona lombara, in partea stanga. N-am luat durerea in seama caci nu era prea puternica, si am crezut ca e din cauza ca stau prea mult jos (invatam pt BAC in perioada aia). Insa durerea nu a cedat, si a inceput sa ma doara din ce in ce mai tare atunci cand ma aplecam cu genunchii neindoiti, uneori cand stau jos si chiar si cand imi pun barbia in piept. Durerea coboara uneori pe picior (coapsa) si fac mult mai usor febra musculara la piciorul stang decat la drept. De asemenea, cand stau picior peste picior (stang peste drept) stangul imi amorteste. Cand stau invers nu se intampla nimic.
Am facut un RMN unde nu se vede nimic, insa durerea nu a disparut si nici nu pare sa se duca de la sine...de la ce ar putea fi si ce sa fac?
Ca o paranteza, am si o durere in zona inghinala, tot in partea stanga, si de multe ori cand ma doare spatele, ma doar si in zona inghinala, simultan. Nu stiu daca are vreo semnificatie. Mi-am facut RMN si la pelvis, tot n-au vazut nimic...
Multumesc!
Anul trecut prin primavara a inceput sa ma doara usor zona lombara, in partea stanga. N-am luat durerea in seama caci nu era prea puternica, si am crezut ca e din cauza ca stau prea mult jos (invatam pt BAC in perioada aia). Insa durerea nu a cedat, si a inceput sa ma doara din ce in ce mai tare atunci cand ma aplecam cu genunchii neindoiti, uneori cand stau jos si chiar si cand imi pun barbia in piept. Durerea coboara uneori pe picior (coapsa) si fac mult mai usor febra musculara la piciorul stang decat la drept. De asemenea, cand stau picior peste picior (stang peste drept) stangul imi amorteste. Cand stau invers nu se intampla nimic.
Am facut un RMN unde nu se vede nimic, insa durerea nu a disparut si nici nu pare sa se duca de la sine...de la ce ar putea fi si ce sa fac?
Ca o paranteza, am si o durere in zona inghinala, tot in partea stanga, si de multe ori cand ma doare spatele, ma doar si in zona inghinala, simultan. Nu stiu daca are vreo semnificatie. Mi-am facut RMN si la pelvis, tot n-au vazut nimic...
Multumesc!
1 comentarii
![Psiholog Cristian Andrei Nica](/arata_img.php?img=cont_134279.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Caută un kinetoterapeut bun.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32durere lombara si abdominala dreapta
- 13nu stiu ce am..
- 12hidronefroza
- 5durere lombara de multi ani
- 4Lombalgie cronica sau altceva?!
- 0Durere de spate in zona lombara
- 0Durere lombara, testicul drept.
- 0remedii nonchirurgicale sau recomandari pentu fizioterapie sau alte metode
- 3durere solduri si zona lombara
- 4Amorteala maini, abdomen si dureri in zona lombara
- 1durere lombara
- 2Durere de spate usoara, dar constanta - cui ma adresez?
- 5Interpretare radiografie coloana vertebrala toraco-lombo-sacrala+articulatii sacro-iliace
- 2Durere insuportabila in zona bazinului.
- 0Dureri ( arsuri)lombare cu radiere in membrele inferioare
- 0Dureri de spate, abdomen si maxilar
- 3As dori sa aflu în care stadiu se află problemele mele reumatice
- 2Durere coloana jos
- 0Durere spate
Mai multe informații despre: Durerea lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: