ce inseamna descopatie lombara sciatica hiperalgica?
este vorba de tatal meu are dureri puternice de mijloc nu se mai putea misca din pat.as dori sa stiu daca dupa un set de infiltratii starea lui se imbunatateste sau trebuie operat?
va multumesc
va multumesc
3 comentarii
Starea se poate imbunatati dupa infiltratii paravertebrale insa depinde de starea discului intervertebral - daca e deplasat dintre vertebre si comprima filetele nervoase ce formeaza nervul sciatic si durerea coboara pe picior insotita de amorteala intensa poate fi nevoie de operatie.
Daca nu, inseamna fizioterapie, proceduri balneare, antiinflamatorii in cure scurte (Arcoxia, Celebrex) eventual impreuna cu Lyrica sau Gabagamma pentru durerea neuropata si vitamine din grupul B sau Milgamma.
Daca nu, inseamna fizioterapie, proceduri balneare, antiinflamatorii in cure scurte (Arcoxia, Celebrex) eventual impreuna cu Lyrica sau Gabagamma pentru durerea neuropata si vitamine din grupul B sau Milgamma.
daca durerea pleaca de la mijloc si se lasa pe picior e posibil sa aveti o hernie de disc asa daca nu se trateaza e foarte posibil sa nu scapati fara operatie sunt asistenta la acbinetul Medicer din ploiesti unde se fac tratamente pentru asa ceva si nu numai (acupunctura, ventuze, venin de albine, electrostimulare, aparate, infiltratii cu ozon.s.a)va las un numar de telefon daca hotarati sa va tratati suferinta...tel0244526451
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ficatul sau problema lombara !!! Va rog raspundeti'mi
- 9sangerari si dureri ingrozitoare de mijloc
- 5durere lombara partea stanga
- 13nu stiu ce am..
- 11hernie discala postero-laterala stanga la nivelul L4-L5
- 26dureri lombare si de bazin
- 4Lombalgie cronica sau altceva?!
- 13Probleme coloana - interpretare rezultate radiografie
- 4Probleme cu incheieturile membrelor si coloana vertebrala
- 7Radiografii coloana
- 4durere zona lombara scrot stanga
- 3Doresc sa stiu daca necesita operatie sau cum se trateaza
- 0dureri lombare - hernie L5 S1 tratament
- 1dureri lombare si de picior
- 2intepenita mijloc
- 5Interpretare radiografie coloana vertebrala toraco-lombo-sacrala+articulatii sacro-iliace
- 1Durere lombara la miscare brusca de aplecare
- 5Durere de spate
- 1Durere lombara
- 0Durere spate
Mai multe informații despre: Durerea lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: