durere locala de cap
De cateva zile am o durere inesplicabila in partea stanga spate, cu corespondenta inspre ochiul stang.Durerea nu este de lunga durata si nici foarte ascutita;este ca niste junghiuri.Daca pote cineva sa-mi dea un sfat, il astept cu interes si -i multumesc.Sunt totusi ingrijorata pentru ca nu am mai avut astfel de dureri.
3 comentarii
Durerile astea pot fi cauzate de lipsa de magneziu din corp. Daca exista si o lipsa de calciu, totul e mai rau. In general lipsa de magneziu e destul de prost diagnosticata, pentru ca magneziul practic nu exista in sange, defapt exista dar intr-un procentaj scazut (1%).
Incearca sa incluzi in meniul tau zilnic si alimentele urmatoare: cerealele integrale, nucile, soia, avocado, cacaoa, fasolea, mazarea, legumele verzi, porumbul si lamaile
Citeste mai mult pe: http://sanatate.acasa.ro/boli-7/efectele-lipsei-de-magneziu-din-corp-139311.html#ixzz1pK48AgVM
Incearca sa incluzi in meniul tau zilnic si alimentele urmatoare: cerealele integrale, nucile, soia, avocado, cacaoa, fasolea, mazarea, legumele verzi, porumbul si lamaile
Citeste mai mult pe: http://sanatate.acasa.ro/boli-7/efectele-lipsei-de-magneziu-din-corp-139311.html#ixzz1pK48AgVM
Si eu am problema asta, poate aparea si daca petreci mult timp pe calculator.
Multumesc mult pentru sfat.In fata calculatorului nu stau mult, pentru ca sunt pensionara si am alte activitati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri ffff mari de cap
- 3Durere de cap ( urgent)
- 6Sinuzita nu mai trece!
- 20Dureri de cap ingrozitoare, dureri de maxilar si fata
- 7durere extrema de cap
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 1Diskinezie biliara, balonare, oboseala, dureri de cap
- 0durere cap
- 7ma doare capul + ameteli
- 0Dureri de cap de 2-3 zile
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 6Durere de cap continua
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: