durere laba piciorului
Acum 8 zile mam lovit cu piciorul stâng de un gărduleţ mi să umflat ai mă deranja la mers.am condus vreo 25km până acasă dar cu dureri.am ajuns la urgenţă mi să făcut radiografie şi mi să pus piciorul în ghips doar laba şi spatele tibiei.mi să spus ca nu este grav şi să stau 21 de zile.dar aveam dureri insuportabile.astăzi am dat ghipsul jos pentru ca mi să rupt şi am pus o gleznieră şi faşă elastică.toată zonă superioară a labei spre stânga este învineţită şi nu prea pot să calc dar numai vreau să stau în ghips este vorbă despre piciorul stâng vreau un răspuns va rog
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles intrebarea.
Nu am inteles diagnosticul initial, pe baza caruia s-a imobilizat membrul.
Nu am inteles sexul, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente diverse etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles intrebarea.
Nu am inteles diagnosticul initial, pe baza caruia s-a imobilizat membrul.
Nu am inteles sexul, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente diverse etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am 26 ani 1.75.70kg bărbat nu sunt sportiv sunt şofer este prima dată când am ghips numai ştiu cum se numea fractură am înţeles ca nu este grav şi este exact în zonă călcâiului în partea laterală stanga
Cum va putem ajuta, daca nu ne indicati ce fractura aveti?? Exista mii de posibilitati diferite, avand tratamente profund diferite..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara! Ma numesc Cris, am 37 ani, 167cm, 82kg.De aproape o luna si jumătate ma confrunt cu durere toracică, mâna, umăr si omoplat dreapta.Dimineata suprafaţa mâinii (palma) este umflata iar pe parcursul zilei se dezumfla. De câteva zile durerea este si in zona lombara cu durere pe picior mai ales in zona gleznei. Am făcut analizele uzuale ale sângelui care au ieşit OK.Radiografie toracală OK, ECO abdominal OK. Radiografie umăr si cervical in urma căruia mi s-a spus: discopatie cervicotoracala si osteofite. Am avut tratament cu xefo si mydocalm dar simptomele nu au dispărut. Precizez ca am un serviciu sedentar cu 8 ore pe scaun in fata calculatorului.Am început sa fac masaj dar a doua zi parca e mai rau. Ce imi recomandaţi? Multumesc
Buna seara!
Pentru sindromul compresiv cervical (hernie de disc cervicala) trebuie sa consultati, evident, un neurochirurg.
Va sfatuiesc insa sa renuntati la cele peste 20-25 kg in exces, care agraveaza toate aceste probleme descrise de catre D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pentru sindromul compresiv cervical (hernie de disc cervicala) trebuie sa consultati, evident, un neurochirurg.
Va sfatuiesc insa sa renuntati la cele peste 20-25 kg in exces, care agraveaza toate aceste probleme descrise de catre D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc frumos pentru promptitudinea cu care aţi raspuns! Sa înţeleg ca mâna umflata este cauzată de problema coloanei? Multumesc
Cauza este alta, de origine vasculara.
Poate fi vorba inclusiv de o afectare a ganglionilor axilari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba inclusiv de o afectare a ganglionilor axilari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Bună ziua.Am 34 de ani, 170 cm, 80 kg, lucrez între o fabrică (stau în picioare 12 ore/14zile peluna).Acum 2 luni mi am luxat uşor glezna de la piciorul drept. Am fost la doctor şi mi a dat să port doar un bandaj( în prezent gleznă este aproape vindecată) La vreo 3 săptămâni am început să am dureri la cealalta laba a piciorului(stâng) acolo unde este arcul, exact unde începe călcâiul. Când masez cu cremă am impresia ca este o mingiuta mică în interior. Am făcut repaus de o saptamana dar degeaba. Am fost din nou la doctor şi mi a spus să iau ketonal, sa i dau cu crema inflamatoare şi să îmi fortez laba piciorului, să merg până îşi revine. V am scris pentru ca vreau o a două părere.Mulţumesc.
Buna ziua!
Suferinta D-voastra este legata, evident, de cele 20 kg in exces si de efortul fizic fabulos pe care-l practicati.
Situatia este grava si poate deveni invalidanta daca nu luati masurile necesare: scadere ponderala majora si reducerea drastica a eforturilor fizice (stat in picioare, mers pe jos).
Medicamentele si unguentele sunt nu numai inutile, dar si profund daunatoare: va lasa impresia ca puteti continua sa traiti cu aceasta greutate si cu aceste eforturi, fapt profund fals.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Suferinta D-voastra este legata, evident, de cele 20 kg in exces si de efortul fizic fabulos pe care-l practicati.
Situatia este grava si poate deveni invalidanta daca nu luati masurile necesare: scadere ponderala majora si reducerea drastica a eforturilor fizice (stat in picioare, mers pe jos).
Medicamentele si unguentele sunt nu numai inutile, dar si profund daunatoare: va lasa impresia ca puteti continua sa traiti cu aceasta greutate si cu aceste eforturi, fapt profund fals.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va mulţumesc frumos pentru răspuns. Cu stimă Iulia Mustata.
Buna ziua Domnule Doctor,
Sunt barbat, am 32 ani, 175 cm si 68 kg.
Am dureri in talpa dreapta, localizate mai exact in profunzime in dreptul "pernutei" degetului 4 cu iradiere in degetul 4 si 5 (mic).
O simt ca pe o durere de nerv, destul de ascutita dar totusi suportabila, similara cu cea de masea. Este intermitenta si neregulata, manifestata sub forma unor pulsatii o data la cateva secunde sau minute. Aceste episoade de durere persista aproximativ 2 saptamani dupa care inceteaza o perioada de 6-12 luni dupa care revine din nou si tot asa. Prima data s-a manifestat acum aprox 2 ani si deja sunt la al 3-lea episod de durere.
In perioada manifestata, durerea pulsatila o resimt in permanenta (si cand am activitate fizica, si cand stau in repaos).
Ca antecedente: nu sufar si nici nu am suferit de vreo boala.
Ca activitati fizice: practic sport recreational, mers pe bicicleta sau pe jos, zilnic pe distante relativ scurte (maxim 10 km, acasa-serviciu); iar in weekend fac drumetii montane sau ture cu bicicleta pe distante mai lungi.
Ce credeti ca ar putea fi? Si la ce specialitate de medicina m-as putea adesa (ortopedie, reumatologie?) Credeti ca imi va putea afecta capacitatea de activitate fizica in viitor?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Sunt barbat, am 32 ani, 175 cm si 68 kg.
Am dureri in talpa dreapta, localizate mai exact in profunzime in dreptul "pernutei" degetului 4 cu iradiere in degetul 4 si 5 (mic).
O simt ca pe o durere de nerv, destul de ascutita dar totusi suportabila, similara cu cea de masea. Este intermitenta si neregulata, manifestata sub forma unor pulsatii o data la cateva secunde sau minute. Aceste episoade de durere persista aproximativ 2 saptamani dupa care inceteaza o perioada de 6-12 luni dupa care revine din nou si tot asa. Prima data s-a manifestat acum aprox 2 ani si deja sunt la al 3-lea episod de durere.
In perioada manifestata, durerea pulsatila o resimt in permanenta (si cand am activitate fizica, si cand stau in repaos).
Ca antecedente: nu sufar si nici nu am suferit de vreo boala.
Ca activitati fizice: practic sport recreational, mers pe bicicleta sau pe jos, zilnic pe distante relativ scurte (maxim 10 km, acasa-serviciu); iar in weekend fac drumetii montane sau ture cu bicicleta pe distante mai lungi.
Ce credeti ca ar putea fi? Si la ce specialitate de medicina m-as putea adesa (ortopedie, reumatologie?) Credeti ca imi va putea afecta capacitatea de activitate fizica in viitor?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Buna ziua!
Este vorba, din cele descrise, de o metatarsalgie de tip mecanic
http://www.chirurgiapiciorului.ro/Chirurgia%20antepiciorului/Metatarsalgii, %20boala%20Morton.html
cauzata de efortul fizic absolut fabulos la care va supuneti piciorul.
Solutia terapeutica este evidenta: reducerea drastica a solicitarii mecanice a piciorului, incaltaminte adecvata si, dupa esecul acestui tratament pe o perioada rezonabila (12-24 de luni), se poate pune problema interventiei chirurgicale (re-armonizarea lungimii si pantei metatarsienelor).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este vorba, din cele descrise, de o metatarsalgie de tip mecanic
http://www.chirurgiapiciorului.ro/Chirurgia%20antepiciorului/Metatarsalgii, %20boala%20Morton.html
cauzata de efortul fizic absolut fabulos la care va supuneti piciorul.
Solutia terapeutica este evidenta: reducerea drastica a solicitarii mecanice a piciorului, incaltaminte adecvata si, dupa esecul acestui tratament pe o perioada rezonabila (12-24 de luni), se poate pune problema interventiei chirurgicale (re-armonizarea lungimii si pantei metatarsienelor).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc pentru promptitudine!
Incaltaminte adecvata - presupun ca va referiti la o incaltaminte sport lejera, care sa nu incomodeze deloc sau cat mai putin piciorul. Este exact tipul de incaltaminte pe care o folosesc.
Referitor la activitatea fizica pe care o am, nu consider ca este "fabuloasa" sau exagerata, ci mai degraba normala si necesara pentru sanatate.
Cunosc oameni adevarati sportivi care fac efort fizic muuult peste depun eu.
Dar, in contextul de fata daca acesta este motivul direst responsabil pentru afectiunea mea, voi incerca sa limitez cat pot activitatea fizica. Daca nu, va voi contacta pentru o consultatie directa.
multumesc pentru raspuns!
Incaltaminte adecvata - presupun ca va referiti la o incaltaminte sport lejera, care sa nu incomodeze deloc sau cat mai putin piciorul. Este exact tipul de incaltaminte pe care o folosesc.
Referitor la activitatea fizica pe care o am, nu consider ca este "fabuloasa" sau exagerata, ci mai degraba normala si necesara pentru sanatate.
Cunosc oameni adevarati sportivi care fac efort fizic muuult peste depun eu.
Dar, in contextul de fata daca acesta este motivul direst responsabil pentru afectiunea mea, voi incerca sa limitez cat pot activitatea fizica. Daca nu, va voi contacta pentru o consultatie directa.
multumesc pentru raspuns!
Asa cum deja ati inteles, nu exista un "standard" al nivelului activitatii fizice: unele persoane suporta solicitari fizice mari, altele nu suporta. Depinde, evident, de conformatia personala..
Este insa sigur ca organismul reactioneaza, logic si evident, printr-un semnal de alarma in fata solicitarii fizice exagerate: durerea.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este insa sigur ca organismul reactioneaza, logic si evident, printr-un semnal de alarma in fata solicitarii fizice exagerate: durerea.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua,
Am si eu o problema la piciorul stang. Pe la ora 21:30 am fost sa fac niste cumparaturi. N-am mers mult si n-am avut nicio problema. Am revenit acasa si, dupa vreo doua ore de stat la calculator, m-am ridicat sa ma duc la baie si sa ma pregatesc de somn. Inainte de a ma ridica mi-am dat seama ca am o usoara amorteala la piciorul stang. Drept urmare, am mers, asa, putin sontac. Dupa cativa pasi, amorteala s-a dus si am ramas cu o durere extrem de puternica. Mi-e greu s-o localizez exact, dar incerc sa descriu zonele:
- de jur imprejurul piciorului, exact sub glezna
- tendonul prezinta si el dureri
- cea mai mare durere o resimt pe partea interioara, sub glezna
Nu pot sa stau in nicio pozitie de durere. Este ora 4 dimineata si de mai bine de patru ore turbez de durere. Flexibilitatea (sau mobilitatea, chiar nu am cunostinte medicale) este zero. N-am mai reusit sa merg la toaleta sprijinindu-ma in picior... am mers in patru labe. Durerea a crescut in intensitate de-a lungul acestor patru ore in sensul ca o resimt si in genunchi... cumva, desi genunchiul n-are probleme. Cel mai ciudat mi se pare ca nu prezint niciun fel de umflatura sau vanataie. Nici cea mai mica urma de leziune. Indiferent de pozitie, ma doare ingrozitor. Am stat intins cu piciorul pe un suport... fara ca laba piciorului sa fie atinsa. Absolut nicun efect. Am descoperit, acum, cand am venit la calculator, ca pot sta intr-o pozitie in care resimt durerea mai putin. Si anume, cu picioarele sub scaun, sprijinit in degetele picioarelor astfel incat sunt date peste cap. In aceasta pozitie nu resimt durerea atat de putrnic, dar e prezenta.
Ca idee, am facut sport si la celalalt picior am avut trei entorse de gradul doi si cateva mai usoara. Sunt obisnuit cu durerea de dupa soc si aceasta durere nici nu se compara ca intensitate. Plus ca nu vrea sa dispara. 188cm, 102kg, 31 de ani.
Am si eu o problema la piciorul stang. Pe la ora 21:30 am fost sa fac niste cumparaturi. N-am mers mult si n-am avut nicio problema. Am revenit acasa si, dupa vreo doua ore de stat la calculator, m-am ridicat sa ma duc la baie si sa ma pregatesc de somn. Inainte de a ma ridica mi-am dat seama ca am o usoara amorteala la piciorul stang. Drept urmare, am mers, asa, putin sontac. Dupa cativa pasi, amorteala s-a dus si am ramas cu o durere extrem de puternica. Mi-e greu s-o localizez exact, dar incerc sa descriu zonele:
- de jur imprejurul piciorului, exact sub glezna
- tendonul prezinta si el dureri
- cea mai mare durere o resimt pe partea interioara, sub glezna
Nu pot sa stau in nicio pozitie de durere. Este ora 4 dimineata si de mai bine de patru ore turbez de durere. Flexibilitatea (sau mobilitatea, chiar nu am cunostinte medicale) este zero. N-am mai reusit sa merg la toaleta sprijinindu-ma in picior... am mers in patru labe. Durerea a crescut in intensitate de-a lungul acestor patru ore in sensul ca o resimt si in genunchi... cumva, desi genunchiul n-are probleme. Cel mai ciudat mi se pare ca nu prezint niciun fel de umflatura sau vanataie. Nici cea mai mica urma de leziune. Indiferent de pozitie, ma doare ingrozitor. Am stat intins cu piciorul pe un suport... fara ca laba piciorului sa fie atinsa. Absolut nicun efect. Am descoperit, acum, cand am venit la calculator, ca pot sta intr-o pozitie in care resimt durerea mai putin. Si anume, cu picioarele sub scaun, sprijinit in degetele picioarelor astfel incat sunt date peste cap. In aceasta pozitie nu resimt durerea atat de putrnic, dar e prezenta.
Ca idee, am facut sport si la celalalt picior am avut trei entorse de gradul doi si cateva mai usoara. Sunt obisnuit cu durerea de dupa soc si aceasta durere nici nu se compara ca intensitate. Plus ca nu vrea sa dispara. 188cm, 102kg, 31 de ani.
A mai trecut cam o ora si jumatate de la postare si durerea este mai puternica. O resimt clar pana pe la jumatatea tibiei si am momente in care o resimt si mai sus. La fel, o resimt si in gamba, dar cele mai dureroase zone au ramas de jur imprejurul gleznelor. Astept sa se faca ora 9 si imi fac programare la sanador. E clar ca nu pot scapa de durere ca sa prind o ora de somn... ASta-i viata, sper sa nu ma prinda concediul cu vreo atela :))
Ca sa fac un update...:
Am fost la medic. Am entorsa grad 1 cu intindere de ligamente si fisura metatarsiene. In conditiile in care n-am calcat stramb, n-am lovit nimic... Ciudat ca naiba. Ma rog.
Am fost la medic. Am entorsa grad 1 cu intindere de ligamente si fisura metatarsiene. In conditiile in care n-am calcat stramb, n-am lovit nimic... Ciudat ca naiba. Ma rog.
Buna ziua!
Nu exista in ortopedie notiunea de "fisura": osul este fie fracturat, fie integru.
Cu siguranta ca va confruntati cu distrugerea multor articulatii, ca urmare a eforturilor sportive efectuate la asa o greutate (prin comparatie, eu am 1, 85 m, 72 kg si sunt in plin proces de "restructurare").
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu exista in ortopedie notiunea de "fisura": osul este fie fracturat, fie integru.
Cu siguranta ca va confruntati cu distrugerea multor articulatii, ca urmare a eforturilor sportive efectuate la asa o greutate (prin comparatie, eu am 1, 85 m, 72 kg si sunt in plin proces de "restructurare").
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna ziua. In urma unei iridociclite si a unor dureri in talpa am fost sfatuita sa fac un consult reumatologic in urma caruia mi s-a spus ca 80% as avea spondilita anchilozanta. De o saptamana ma doare foarte tare in talpa dar si pe lateralele talpii cand merg. Mi s-a umflat, dar nu excesiv doar laba piciorului stang si am dureri doar la mers si la atingerea piciorului. Am urmat un tratament cu arcoxia pe care l-am terminat, dar momentan medicul este in concediu si nu stiu ce as putea face sa reduc durerile, avand in vedere ca job-ul imi solicita picioarele destul de mult. Multumesc anticipat!
Buna seara!
Mai intai trebuie sa reduceti drastic solicitarea piciorului (stat in picioare).
Secundo, trebuie sa tratati adecvat spondilita (tratament de fond).
V-as sugera un consult clinic la un alt reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mai intai trebuie sa reduceti drastic solicitarea piciorului (stat in picioare).
Secundo, trebuie sa tratati adecvat spondilita (tratament de fond).
V-as sugera un consult clinic la un alt reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara,
Fratele meu (1.81 cm, 81 kg, 25 ani), in urma cu 2 zile a inceput sa aiba dureri la pernuta piciorului stang, durere ce se extinde si in lateralul pernutei piciorului cat si la degetul mare. Zona s-a umflat, este mai tare decat de obicei iar durerea creste de la o zi la alta. El spune ca durerea se simte din os. Nu isi aminteste sa se fi lovit sau sa fi calcat in ceva care sa motiveze aceasta durere.
Va rog frumos sa ma indrumati cu un sfat (ce trebuie facut) dar si cu o parere (potential diagnostic).
Incepand de astazi ia antiinflamator (ketonal), administram local diclac gel, sta cu piciorul in pozitie procliva, si foloseste compresii inghetate.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
O seara frumoasa
Fratele meu (1.81 cm, 81 kg, 25 ani), in urma cu 2 zile a inceput sa aiba dureri la pernuta piciorului stang, durere ce se extinde si in lateralul pernutei piciorului cat si la degetul mare. Zona s-a umflat, este mai tare decat de obicei iar durerea creste de la o zi la alta. El spune ca durerea se simte din os. Nu isi aminteste sa se fi lovit sau sa fi calcat in ceva care sa motiveze aceasta durere.
Va rog frumos sa ma indrumati cu un sfat (ce trebuie facut) dar si cu o parere (potential diagnostic).
Incepand de astazi ia antiinflamator (ketonal), administram local diclac gel, sta cu piciorul in pozitie procliva, si foloseste compresii inghetate.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
O seara frumoasa
Buna seara!
Probabil este vorba despre o metatarsalgie de origine mecanica
Tratamentul este doar unul cauzal si exclude medicamentele, unguentele sau procedurile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Probabil este vorba despre o metatarsalgie de origine mecanica
Tratamentul este doar unul cauzal si exclude medicamentele, unguentele sau procedurile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua.
Acum 4 zile am calcat intr-o aschie de lemn de grosimea unui creion care mi-a intrat aproximativ 1, 5cm in talpa, undeva in laba piciorului langa degetul mic. Am fost la medic, rana era inchisa si mi- a dat tratament cu oxacilina, antiimflamator si algocalmin pentru dureri. Am facut si antitetanusul. Sunt in a patra zi de antibiotic, piciorul a inceput sa se desunfle, dar in momentul cand calc pe el simt o presiune mare si se inroseste destul de tare in partea superioara, nu in talpa. Cand ridic piciorul sus isi revine. Imi puteti da un sfat?
Va multumesc.
Acum 4 zile am calcat intr-o aschie de lemn de grosimea unui creion care mi-a intrat aproximativ 1, 5cm in talpa, undeva in laba piciorului langa degetul mic. Am fost la medic, rana era inchisa si mi- a dat tratament cu oxacilina, antiimflamator si algocalmin pentru dureri. Am facut si antitetanusul. Sunt in a patra zi de antibiotic, piciorul a inceput sa se desunfle, dar in momentul cand calc pe el simt o presiune mare si se inroseste destul de tare in partea superioara, nu in talpa. Cand ridic piciorul sus isi revine. Imi puteti da un sfat?
Va multumesc.
Buna ziua!
Se poate discuta explorarea chirurgicala a plagii (exista o mare probabilitate de existenta a unui corp strain restant).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Se poate discuta explorarea chirurgicala a plagii (exista o mare probabilitate de existenta a unui corp strain restant).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc pentru raspuns. Se inroseste doar atunci cand pun piciorul in pamant. Cand stau la repaus cu piciorul intins el isi revine.
Multumesc pentru sfat d-le doctor. Am avut un corp strain restant.
Va doresc o zi buna.
Va doresc o zi buna.
Super!
Este bine ca l-ati extras.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este bine ca l-ati extras.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua, de cateva zile prietenul meu are o durere la piciorul stang, deasupra piciorului, unde se intalnesc falangele cu oasele metatarsiene ( pe exterior ), dar partea ciudata este ca in doare dupa ce conduce multe ore, atunci cand se pune in pat, in timpul condusului nu dimte nici o durere, nici o amorteala. Tin sa precizez ca are 31 de ani, 185 cm si 100 kg. Azi dimineata ( dupa ce a condus aseara mai multi km ) s-a trezit cu acceasi durere doar ca durerea urcase spre cuboid. Este o durere care va trece de la sine sau trebuie sa consultam urgent un medic? Ce fel de medic? Multumesc mult.
Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica directa.
Este, insa, evident ca kilogramele in exces distrug piciorul (prin supra-incarcare mecanica).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica directa.
Este, insa, evident ca kilogramele in exces distrug piciorul (prin supra-incarcare mecanica).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 11Dureri ale talpilor
- 9amorteli maini si picioare, durere tendoane genunchi
- 39dureri ingrojitoare de picioare. Nu pot sa stau in picioare mai mult de sase ore
- 24Piciorul stang impreuna cu soldul amorteste mereu
- 9Durere piciorus stang + sold (fesa stanga)
- 10fractura peroneu
- 3tatal meu l-a luat ambulanta, pentru ca ii amortise piciorul si il durea foarte tare
- 6simt niste senzatii anormale in zona picioarelor: amorteli, furnicaturi
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 8Degetul mare de la picior vanat si umflat.
- 1Durere picior drept
- 6Am observat ca un os de la piciorul drept este iesit in afara
- 23durere in pulpa piciorului
- 5Talpa piciorului prea scobita - dureri accentuate
- 0Recuperarea dupa scoaterea unui ghips
- 1Pentru d-nul doctor Marius Uscatu- cand voi conduce autoturismul (II)?
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 8Dureri de oase
- 1Am nevoie de un sfat neurologic
Mai multe informații despre: Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: