Durere foarte mare in timpul actului sexual!
Buna ziua!am si eu o nelamurire si sincer daca ma puteti ajuta as fi foarte fericita!sa intamplat a doua oara in ultimul an(si doar atat de 2 ori) ca in timpul acului sexual sa am o durere ff intensa care a durat vreo 5-7 min undeva in parte stanga de jos a abdomenului..nu pot descrie durerea!!!!a trebuit sa ma ghemuiesc pe burta ca sa imi fie un pic mai bine si a trecut dupa cum am zis in cateva minute de chin...cat a durat aceasta senzatie am transpirat ffff tare, imi era greata si aveam frison!nu stiu ce e !!nu cunosc durerea dar a fost ingrozitor!!!!oare sa fie vorba despre ceva chist ovarian????sau sa imi fi atins partenerul in partea stanga ceva?????ceva ce nu trebuia...va rog daca ma puteti ajuta o sa va multumesc enorm pt ca imi e cam frica de medici..astept o indrumare cat de mica...pt ca nu mam mai confruntat cu asa ceva(specific ca iau anticonceptionale de vreo7 ani cu pauze si nu am facut nici un avort, avand o relatie stabila) MULTUMESC
4 comentarii
chia nu raspunde nimeni pe acest site???????urat
Chiar daca nu sunt doctor iti pot raspunde totusi ptr.ca m-am confruntat cu aceeasi probl. In consecinta mi-a descoperit (dupa multe investigatii), chist ovarian endometric si endometrioza. Raspunsul il gasesti la un doctor bun si cu aparatura buna. Poate e o simpla cistita dar e bine sa ai un diagnostic sa stii ce tratezi. Sanatate multa!
Poate fi un chist, anexita etc. Trebuie sa faci un eco la un medic ginecolog. Partenerul nu are cum sa atinga "ce nu trebuia", vaginul este dedicat si actului sexual in scopul reproducerii pana la urma. Nu iti face griji in sensul acesta. Pentru ca ai povestit despre o durere atroce, cred totusi ca este un chist. Nu astepta mult si mergi la medic. Un chist se poate sparge, contorsiona si durerile sunt, dupa cum ai vazut, mari.
Succes.
Succes.
va multumesc mult! o sa imi fac curaj sa ma duc la un ginecolog :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 4am nevoie de un sfat
- 4durere in timpul actului sexual
- 4durere in timpul actului sexual
- 2am dureri in timpul actului sexual de 8 luni
- 12Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 3durere in timpul actului sexual... mi s-a spus ca este anexita
- 25Am dureri (usturime) in timpul actului sexual... de ce?
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 6Penetrare dureroasa... De orgasm nici sa nu povestec
- 7am des sangerari si dureri abdominale
- 3durere la penetrare
- 3dureri in timpul actului sexual
- 1Durere in timpul actului sexual
- 3Primele acte sexuale - probleme.
- 3Un sfat..:)
- 1dureri in timpul actului sexual
- 3Dureri mari, inca nu am reusit sa facem sex
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: