durere la genunchi

03-01-2009
oltet
Nu este medic/terapeut
oltet
nu pot sa stau in genunchi am o durere la stingul ca o arsura multumesc
10 comentarii
0
04-01-2009, ora 17:05
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Mai da-mi ceva detalii:
1.te doare doar cind stai in genunchi?Sau si cind mergi?
2.Ai avut cumva vreo lovitura recent in regiunea respectiva?
3.E umflat genunchiul respectiv?
4.Tinar..batr...pardon, mai putin tinar? ;)
0
19-01-2009, ora 12:42
delia17
Nu este medic/terapeut
delia17
buna. am 34 de ani. cam toate incheieturile i-mi trosnesc dar, ma supara cel mai tare genunchiul drept. in timpul mersului in partea exterioara (dreapta) dureri la os simt eu. si dupa o perioada de sezut mai mult ex(la volan) cind i-mi indrept picioarele ma dor genunchii in interior muschii (genunchiul sting partea dreapta si dreptul partea stinga). la genunchiul drept simt joc mare la rotula. de 7 zile fac fizioterapie dar, parca mai rau ma doare. multumesc mult
0
19-01-2009, ora 16:14
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
E util un consult ortopedic.Poate o artroscopie.Daca e o leziune (ligamente, menisc) e posibil ca fizioterapia sa o agraveze.Neaparat mergi intii la ortoped apoi daca el exclude o leziune poti continua fizioterapia...
0
31-01-2009, ora 20:00
tigana
Nu este medic/terapeut
tigana
puteti sa ma ajutati cu un sfat? Am51 de ani, am o problema cu genunchiul drept ma doare este umflat nu pot sa -l indoi si nici sa ma aplec, trosneste cand merg. Am facut radiografie fata si lateral.Medicul mi-a spus ca am inceput de gonartroza, mi-a prescris aulin 2/zi si paracetamol 2/zi timp de 10 zile.dupa care sa ma duc sa fac o infiltratie cu diprofos.Mentionez ca sunt deja la a opta zi de tratament, durerea s-a mai ameliorat dar tot nu pot sa-l indoi si imi trosneste in continuare. Imi este cam teama sa fac diprofos deoarece am tahicardie si tensiunea oscilanta de pana la 16 cu 10.pentru aceasta iau tratament cu isoptin (40mg) 3/zi, aspacardin 3/zi si prestarium aproape zilnic.
0
10-09-2009, ora 10:39
salutema
Nu este medic/terapeut
salutema
Buna ziua! Am o durere la nivelul genunchiului stang pe partea dreapta a genunchiului. AM fost la reumatolog care mi-a dat tratamnet cu aflamil, ortanol si dona dar n-a avut nici un efect. Atunci dansa a zis sa ma duc la un ortoped ca e meniscul. AM fost la ortoped care mi-a zis ca am tendinita si mi-a recomandat infiltratii cu diprophos si arcoxic pastile. E bine asa? La reumatolog mi s-a zis sa fac si un RMN dar e f scump. Ce ma sfatuiti?
0
02-03-2010, ora 20:13
diana0508
Nu este medic/terapeut
diana0508
Buna seara! am si eu o problema : ma dor genunchii foarte rau si uneori simt o sensibilitate a lor precum si o senzatie de intepatura.Durerea e localizata predominant in spatele genunchiului dar nu numai.Tin sa precizez ca mi-au troznit intotdeauna genunchii in momentul in care am facut genuflexiuni iar atunci cand mentin mai mult pozitia piticului in momentul executarii exercitiilor de asemenea simt durere intensa.Sper ca m-am facut inteleasa si astept raspunsuri pentru ca sunt foarte speriata.Va multumesc!
0
09-04-2010, ora 17:11
moshtoika
Nu este medic/terapeut
moshtoika
Buna ziua.Am 54 de ani si de o saptamana ma doare genunchiul drept in momentul in care vreau sa ma ridic de pe scaun.In acel moment simt ca parca se agata ceva la rotula.CE sa fac?
0
09-04-2010, ora 23:52
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Raspunsul este simplu: aveti nevoie de un consult la specialistul ortoped. Pot exista sute de cauze ale suferintei relatate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
14-04-2010, ora 12:55
utagabitibi
Nu este medic/terapeut
utagabitibi
buna ziua
Am 34 de ani ma doare periodic genunchiul drept si nu pot sa strang piciorul total, durerea este localizata in partea stinga a rotulei genunchiului drept. am folosit o crema reumatica si mi-a trecut pt o perioada. tot la acelasi picior dar in zona soldului tot din cauza durerii aparuta la sold am facut fizioterapie si am luat tircotil si mi-a trecut. tot la acest picior acum 11 ani mi-a aparut o exostoza tot la piciorul drept deasupra genunchiului in partea interioara a piciorului (este pe femur). am fost la doctor la valcea si mi-a recomandat operatie, dar am fost si la sibiu la d-nul dr conf Baier care a zis ca daca nu ma doare si nu ma deranjeaza sa nu ma opere (in pus exostoxa este localizata in zona de trecere a unei artere). Si nu m-am operat.
ceace eu nu stiu acum este cauza acestei dureri: daca este din cauza reumatismului sau din cauza exostozei? durerea apare doar at cind merg. sincer nu prea agreez ideea de operatie din cauza riscului de recidiva, iar la valcea or sa zica ca prima data sa eliminam aceasta cauza.
va multumesc anticipat
0
15-04-2010, ora 19:11
danypopica
Nu este medic/terapeut
danypopica
Buna ziua.

In urma cu o saptamana mi-o aparut o durere la genunchiul drept. La sfatul medicului de familie mi-am facut un rmn si o radiografie (pentru a vedea aliniamnetul oselor:femur+tibie) in cj.
Am consultat si un ortoped tot in cj care mi-a spus:"OSTEOCORDITA DISECANTA STABILA CONDIL FEMURAL INTERN, problema a aparut datorita tibiei care este stramba cu 8 grade, dupa cum se vede din radiografie".
Solutia 2 interventii chirurgicale, 1 pt a indrepta tibia si a 2-a pt a lipi bucata de os desprinsa. Ce sfat imi dati?
Astept rapuns:
-
-*
Multumesc. Dan Pop


(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.