Mamei i-a aparut o umflatura mare pe spate
La mama ia aparut o umflatura mare cat un ou de gaina pe coloana vertebrala sau e chiar langa coloana nu se poate spune exact si la palpare o si doare ce poate fi va rog dati-mi un raspuns urgent sunt disperat sa nu fie ceva grav.
6 comentarii
Sa mearga la un control. Nu va speriati, poate fi doar un lipom, o "aglomeratie" de grasime, dar numai medicul poate stabili exact ce este si ce e de facut. Numai bine!
Multumesc pt. raspuns. Se poate sa fie si de la o raceala ea are mari probleme cu spondiloza si a facut ceva infiltratii se poate sa fie si din cauza asta sa ii fi iesit de la raceala, este parca crescut din coloana, va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cat de mare ar fi efortul de a merge la un medic sa vada EXACT despre ce e vorba? Cred ca eu una n-as sta asa, indiferent ce ar fi si sa nu stiu SIGUR ce e acolo. Aici pe forum, de la distanta, raspunsurile sunt neprofesioniste, orice se poate rezolva sau agrava in timp, daca nu stim despre ce e vorba. numai Bine!
A fost la doi medici de familie, generalisti si unul a zis ca e o punga de grasime si celalant a zis ca poate e nodul sau e din cauza la coloana cum sta toata ziua la birou pe scaun intr-o pozitie incorecta ce-l de-al doile a zis ca daca vrea ii injecteaza ceva solutie pe a-i scoate cu seringa ce are acolo si al dizolva, e mai bine sa mearga la un chirurg la un consult nu? Intrebarea mea este cat de grava e situatia dupa parerea dumneavoastra
Singura mea parere este sa mearga la un chirurg, se pare ca e lipom de grasime. Este o interventie, daca trebuie facuta, foarte simpla. Daca are ceva la coloana, cred ca i se indica macar o radiografie. La un chirurg ar trebui sa apeleze, nu pare ceva grav, dar se poate mari si fiind langa coloana nu e recomandat. Numai Bine!
Buna ziua am si eu o problema de genu o umblatura pe spate langa mana stanga o am de ceva ani dar era micuta de ceva timp sa umflat mai tare si acum e rosu si doare groaznic ce asi putea face un sfat ceva se poate? La medic ma programat peste o saptamana
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1operata la coloana
- 2iar operatie la coloana?
- 4durere intre omoplat si coloana
- 3Coloana lombara
- 21discopatie lombara, dureri de coloana zilnice si cateodata ale soldului
- 198cifoscolioza dorsala dreapta de la varsta de 5 ani
- 3tratament balnear - durerile de coloana cervicala si dorsala
- 3problema coloana si genunchi
- 5ajutati-ma, vreau sa stiu daca mai pot creste..
- 4Durere coloana
- 58Mielom multiplu sau boli metastatice
- 0posibil diagnostic in urma IRM coloana vertebrala
- 0CT coloana lombara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
- 7Radiografii coloana
- 4Condropatie genunchi si leziune coloana vertebrala... kangoo jumps
- 2Posibile dureri de coloana?
- 5probleme coloana?
- 2Tasare vertebra T9
- 0Radiografie cervicala
- 2Furuncul nedureros pe spate, vechi de 10 ani, moale, ridicat 6mm, diametru 12mm
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala umflatura pe spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: