Mamei i-a aparut o umflatura mare pe spate

04-05-2009
razvy66
Nu este medic/terapeut
razvy66
La mama ia aparut o umflatura mare cat un ou de gaina pe coloana vertebrala sau e chiar langa coloana nu se poate spune exact si la palpare o si doare ce poate fi va rog dati-mi un raspuns urgent sunt disperat sa nu fie ceva grav.
6 comentarii
0
04-05-2009, ora 22:14
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sa mearga la un control. Nu va speriati, poate fi doar un lipom, o "aglomeratie" de grasime, dar numai medicul poate stabili exact ce este si ce e de facut. Numai bine!
0
05-05-2009, ora 22:38
razvy66
Nu este medic/terapeut
razvy66
Multumesc pt. raspuns. Se poate sa fie si de la o raceala ea are mari probleme cu spondiloza si a facut ceva infiltratii se poate sa fie si din cauza asta sa ii fi iesit de la raceala, este parca crescut din coloana, va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
0
05-05-2009, ora 22:47
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cat de mare ar fi efortul de a merge la un medic sa vada EXACT despre ce e vorba? Cred ca eu una n-as sta asa, indiferent ce ar fi si sa nu stiu SIGUR ce e acolo. Aici pe forum, de la distanta, raspunsurile sunt neprofesioniste, orice se poate rezolva sau agrava in timp, daca nu stim despre ce e vorba. numai Bine!
0
08-05-2009, ora 14:36
razvy66
Nu este medic/terapeut
razvy66
A fost la doi medici de familie, generalisti si unul a zis ca e o punga de grasime si celalant a zis ca poate e nodul sau e din cauza la coloana cum sta toata ziua la birou pe scaun intr-o pozitie incorecta ce-l de-al doile a zis ca daca vrea ii injecteaza ceva solutie pe a-i scoate cu seringa ce are acolo si al dizolva, e mai bine sa mearga la un chirurg la un consult nu? Intrebarea mea este cat de grava e situatia dupa parerea dumneavoastra
0
08-05-2009, ora 15:49
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Singura mea parere este sa mearga la un chirurg, se pare ca e lipom de grasime. Este o interventie, daca trebuie facuta, foarte simpla. Daca are ceva la coloana, cred ca i se indica macar o radiografie. La un chirurg ar trebui sa apeleze, nu pare ceva grav, dar se poate mari si fiind langa coloana nu e recomandat. Numai Bine!
0
25-09-2018, ora 16:27
Geo Anca
Nu este medic/terapeut
Geo Anca
Buna ziua am si eu o problema de genu o umblatura pe spate langa mana stanga o am de ceva ani dar era micuta de ceva timp sa umflat mai tare si acum e rosu si doare groaznic ce asi putea face un sfat ceva se poate? La medic ma programat peste o saptamana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.