Durere in zona pectorala la respiratie
![AntonieGeorge](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
De ieri de dimineata resimt o durere in exteriorul pectoralului stang, atunci cand respir adanc, cand tusesc, sau cand fac miscari de intindere.
Mi se mai intampla inainte, dupa ce faceam efort intens, insa senzatia disparea dupa cateva minute. Luni sunt programat la un control la medicul de familie, dar as dori totusi sa primesc, daca se poate, si o alta opinie despre simptomele pe care le resimt.
Multumesc!
De ieri de dimineata resimt o durere in exteriorul pectoralului stang, atunci cand respir adanc, cand tusesc, sau cand fac miscari de intindere.
Mi se mai intampla inainte, dupa ce faceam efort intens, insa senzatia disparea dupa cateva minute. Luni sunt programat la un control la medicul de familie, dar as dori totusi sa primesc, daca se poate, si o alta opinie despre simptomele pe care le resimt.
Multumesc!
2 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Pentru a va putea da cateva recomandari utile ar fi necesar sa ne spuneti ce varsta aveti, ce greutate si ce alte boli ati mai avut sau aveti in prezent. Durerea despre care vorbiti poate fi de tip nevralgie intercostala, poate avea o cauza respiratorie-pulmonara sau o cauza cardiaca. Pot fi si alte cauze. Aici trebuie facute investigatii. Eu as incepe prin a face o radiografie pulmonara si un consult cardiologic. In functie de ce se va descoperi cu aceasta ocazie, se va vedea ce trebuie facut in continuare.Daca durerea persista, nu mai asteptati ziua de luni se mergeti la urgenta in orasul dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![AntonieGeorge](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Multumesc pentru raspuns, domnule doctor. Referitor la datele cerute de dvs; am 20 de ani, sunt nefumator, consum cafea o data la 2, 3 zile. Am 177cm, 76 kg, nu am avut pana in prezent afectiuni cardiologice sau pulmonare. Practic sport in mod constant de la varsta de 8 ani.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 17probleme in respiratie!
- 9frica, insuficienta respiratorie
- 5O fi anxietate?
- 6rinita vasculara? de 2 ani am probleme respiratorii grave...
- 5Bunica mea a fost internata ca nu ii scadea tensiunea sub 18...
- 5De ceva timp ma trezesc noaptea din somn cu o senzatie de sufocare...
- 21Durere insuportabila in capul pieptului
- 6Rinosinuzita si deviatie de sept
- 7Inca o intrebare..chiar e pe fond psihic?
- 4rinita alergica sau insuficienta respiratorie?
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 5Probleme de respiratie
- 7senzatie de sufocare
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 5tuse frecventa dupa tratament antibiotic pentru infectie pulmonara
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 1insuficienta respiratorie si rosu in gat
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie angina pectorala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: