Durere in zona pectorala la respiratie
Buna ziua,
De ieri de dimineata resimt o durere in exteriorul pectoralului stang, atunci cand respir adanc, cand tusesc, sau cand fac miscari de intindere.
Mi se mai intampla inainte, dupa ce faceam efort intens, insa senzatia disparea dupa cateva minute. Luni sunt programat la un control la medicul de familie, dar as dori totusi sa primesc, daca se poate, si o alta opinie despre simptomele pe care le resimt.
Multumesc!
De ieri de dimineata resimt o durere in exteriorul pectoralului stang, atunci cand respir adanc, cand tusesc, sau cand fac miscari de intindere.
Mi se mai intampla inainte, dupa ce faceam efort intens, insa senzatia disparea dupa cateva minute. Luni sunt programat la un control la medicul de familie, dar as dori totusi sa primesc, daca se poate, si o alta opinie despre simptomele pe care le resimt.
Multumesc!
2 comentarii
Pentru a va putea da cateva recomandari utile ar fi necesar sa ne spuneti ce varsta aveti, ce greutate si ce alte boli ati mai avut sau aveti in prezent. Durerea despre care vorbiti poate fi de tip nevralgie intercostala, poate avea o cauza respiratorie-pulmonara sau o cauza cardiaca. Pot fi si alte cauze. Aici trebuie facute investigatii. Eu as incepe prin a face o radiografie pulmonara si un consult cardiologic. In functie de ce se va descoperi cu aceasta ocazie, se va vedea ce trebuie facut in continuare.Daca durerea persista, nu mai asteptati ziua de luni se mergeti la urgenta in orasul dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Multumesc pentru raspuns, domnule doctor. Referitor la datele cerute de dvs; am 20 de ani, sunt nefumator, consum cafea o data la 2, 3 zile. Am 177cm, 76 kg, nu am avut pana in prezent afectiuni cardiologice sau pulmonare. Practic sport in mod constant de la varsta de 8 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Problema respiratorie
- 5Problema cu respiratia inconstienta
- 15sunt curios ce sanse am
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 11Aslo marit, sport de performanta..
- 5O fi anxietate?
- 5Bunica mea a fost internata ca nu ii scadea tensiunea sub 18...
- 3angina pectorala agravata...
- 4Problema persistenta.
- 20De vreo 2-3 luni am interiorul gatului uscat si gura la fel.
- 4despre polipi
- 0Probleme respiratie
- 4sa fie din cauza stresului?
- 5Probleme de respiratie
- 2palpitatii ale inimii si insuficienta respiratorie
- 1Probleme respiratorii
- 1Dureri in zona pectorala
- 1nu pot respira.. am o tuse seaca care nu mai trece
- 1Senzatie de insuficienta respiratorie
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie angina pectorala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: