Bataie puternica a inimii
Simt cateodata o bataie puternica a inimii, dupa care isi reia activitatea in mod normal. Asta se intampla din senin, si nu continua, este o singura bataie mai puternica. Cateodata, cand am o emotie mai puternica are loc aceasta bataie si in plus, o durere in zona din spate a craniului. Fiind inca elev si studiind la biologie stiu ca acea zona (parca trunchiul cerebral) este responsabila de unele reflexe printre care si cel cardiovascular. Durerea este de scurta durata si pe o scara de 1 la 10 in intensitate i-as da un 5. Am facut o ekg si nu a iesit nimic. Doctorita a spus ceva de glanda tiroida, la care urmeaza sa fac un control.
3 comentarii
viziteaza un cardiiolog bun, inaintea unui endocrinolog! bafta
daca simti acea durere in spatele craniului poate fi pe fond nervos sau o hormonal. mergi la endocrinolog si fa-ti analizele hormonale. eu am avut hipertiroidie si la fel mi se intampla. mai ales la caldura (nu suportam caldura), daca beam alcool (chiar si f putin), la emotii (chiar de slaba intensitate) si la efort chiar f mic). Cu atat mai mult poate fi hormonal daca pe langa asta te simti agitat, obosesti repede, ai insomii sau cosmaruri, etc. Acum depinde.. poate esti si tu o fire care se panicheaza repede
Montarea unui holter EKG este relevanta. Poate fi o problema cu activitatea electrica a inimii. Un simplu EKG poate sa nu surprinda nimic, in schimb, in 24 de ore se inregistreaza totul. Sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce boala este?
- 3dureri in zona plamanilor si inimii
- 3durere de inima cand respir mai adanc
- 3inima... dureri mari. Este grav?
- 4Dureri prelungite in zona inimii..
- 9nu stiu ce sa mai fac
- 3Durere in zona inimi in partea stanga !!!
- 4Durere in zona inimii... sunt cam stresat cu scoala
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 2dureri in zona inimii care au durat cateva secunde
- 1Dureri in zona inimii
- 0Durere in zona inimii
- 1Dureri de inima cu antecedent de accident vascularcerebral
- 3Durere inima, mana stanga, picior stang.
- 5Durere inima
- 3Dureri de inimă
- 1Durere in zona inimi sau altceva?!!
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 0Durere puternica in piept(partea stanga) si partea stanga a corpului amortita
- 2Durere de inimă?
Mai multe informații despre: durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: