Bataie puternica a inimii

04-11-2008
beyond
Nu este medic/terapeut
beyond
Simt cateodata o bataie puternica a inimii, dupa care isi reia activitatea in mod normal. Asta se intampla din senin, si nu continua, este o singura bataie mai puternica. Cateodata, cand am o emotie mai puternica are loc aceasta bataie si in plus, o durere in zona din spate a craniului. Fiind inca elev si studiind la biologie stiu ca acea zona (parca trunchiul cerebral) este responsabila de unele reflexe printre care si cel cardiovascular. Durerea este de scurta durata si pe o scara de 1 la 10 in intensitate i-as da un 5. Am facut o ekg si nu a iesit nimic. Doctorita a spus ceva de glanda tiroida, la care urmeaza sa fac un control.
3 comentarii
0
05-11-2008, ora 17:55
leontyn
Nu este medic/terapeut
leontyn
viziteaza un cardiiolog bun, inaintea unui endocrinolog! bafta
0
05-11-2008, ora 22:27
innocent
Nu este medic/terapeut
innocent
daca simti acea durere in spatele craniului poate fi pe fond nervos sau o hormonal. mergi la endocrinolog si fa-ti analizele hormonale. eu am avut hipertiroidie si la fel mi se intampla. mai ales la caldura (nu suportam caldura), daca beam alcool (chiar si f putin), la emotii (chiar de slaba intensitate) si la efort chiar f mic). Cu atat mai mult poate fi hormonal daca pe langa asta te simti agitat, obosesti repede, ai insomii sau cosmaruri, etc. Acum depinde.. poate esti si tu o fire care se panicheaza repede
0
03-11-2017, ora 11:26
Carmen 123
Nu este medic/terapeut
Carmen 123
Montarea unui holter EKG este relevanta. Poate fi o problema cu activitatea electrica a inimii. Un simplu EKG poate sa nu surprinda nimic, in schimb, in 24 de ore se inregistreaza totul. Sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •