Durere in zona inimii

09-03-2008
anamaria_mafteciuc
Nu este medic/terapeut
anamaria_mafteciuc
Simt o durere in piept, in zona inimii de vreo 4 ore.O durere insuportabila chiar.Am baut cola si la farmacie mi s-a zis k asta ar putea fi cauza.Am cumparat de la farmacie un aspacardin la recomandarea farmacistei, insa durerea a persistat dar nu cu aceeasi intensitate.Am mai simtit durere asemanatoare in urma cu vreo cateva luni insa nu atat de puternica si nici atat de indelungata...Am 19 ani, nu fumez, nu consum bauturi alcoolice.Care credeti ca ar putea fi cauza si ce imi recomandati?
1 comentarii
0
09-03-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
la asa varsta inima nu face probleme, decat daca ai suferit de amigdalite foarte des si acum ai o complicatie...sau din cauza unui stres puternic emotional.
este adevarat, deasemenea, ca pot iradia durerile gastrice(de la suc acidulat) spre inima!
Este bine sa mergi maine la medicul de familie si sa clarifici ce ai!
Este foarte important sa stii ce tratezi !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici