Durere in spatele capului si tample insotite de ameteli
Salut! De o luna(mai mult sau mai putin) simt niste dureri in spatele capului, mana stanga si umar, urechi, gat, tample, frunte pana la ochi.Durerile sunt insotite si de niste ameteli usoare(nu cred ca le poti numi ameteli, mai mult simt ca imi fug ochii din cap).Am fost la un ORL si pe langa asta am facut si niste analize(care au iesit bine, doar calciul este putin scazut) in caz ca sunt anemic.ORL-istul mi-a recomandat sa fac o radiografie si acolo am aflat ca aparent un inel de la coloana cervicala s-a deplasat(si imi cer scuze am uitat celelalte detalii). Poate fi asta cauza durerilor mele? Devin destul de disperat plus ca eu imi fac tot felul de scenarii in cap cum ca as avea o boala incurabila(pana acum mi-a trecut prin cap o tumoare cerebrala si caner la os). Ma puteti indruma in ceea ce as putea sa fac date fiind detaliile spuse?.Multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii
2 ani si nimeni nu ti-a raspuns. Ma confrunt si eu cu asta de un an, fix la fel, doar ca pe mine ma ameteste foarte tare. Eu am protruzii discale, poti incerca cu movalis, kineto, fizioterapie, schimba pozitia, fa exercitii, cumpara o noua perna si saltea si multa bafta. Asta in caz ca nu ai reusit sa rezolvi nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Interpretare analize medicale uzuale- va rog răspundeți!
- 1Ajutati-ma! ameteli foarte mari, dureri de cap cu greturi, confuzie si nu pot suporta lumina
- 0Dureri de cap, presiune
- 0Dureri ceafa
- 0Durere de cap
- 1Ameteli și dureri de cap
- 3Vă rog frumos am mare nevoie de un sfat - durere insuportabila de cap
- 0Dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 0Dureri de cap, presiune în urechi, amețeli și stări de oboseală
- 16Ameteala Dureri de cap ( tot capul ), stari febrile.
- 1Stare generala proasta, Subfebrilitate Ameteli.
- 2Durere cap zilnica
- 0Durere de cap constante, senzație de rău la stomac
- 0Ameteli si Durere de cap
- 31Ameteala delunga durata
- 2Dureri de cap, ameteala, tremurat, atac de panica
- 4Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
- 0Ameteala, senzatie de tensiune in spatele capului si in tample, bubite in gat.
- 1Amețeli și presiune in cap
Mai multe informații despre: cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: