Durere in spatele capului si tample insotite de ameteli
Salut! De o luna(mai mult sau mai putin) simt niste dureri in spatele capului, mana stanga si umar, urechi, gat, tample, frunte pana la ochi.Durerile sunt insotite si de niste ameteli usoare(nu cred ca le poti numi ameteli, mai mult simt ca imi fug ochii din cap).Am fost la un ORL si pe langa asta am facut si niste analize(care au iesit bine, doar calciul este putin scazut) in caz ca sunt anemic.ORL-istul mi-a recomandat sa fac o radiografie si acolo am aflat ca aparent un inel de la coloana cervicala s-a deplasat(si imi cer scuze am uitat celelalte detalii). Poate fi asta cauza durerilor mele? Devin destul de disperat plus ca eu imi fac tot felul de scenarii in cap cum ca as avea o boala incurabila(pana acum mi-a trecut prin cap o tumoare cerebrala si caner la os). Ma puteti indruma in ceea ce as putea sa fac date fiind detaliile spuse?.Multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii
2 ani si nimeni nu ti-a raspuns. Ma confrunt si eu cu asta de un an, fix la fel, doar ca pe mine ma ameteste foarte tare. Eu am protruzii discale, poti incerca cu movalis, kineto, fizioterapie, schimba pozitia, fa exercitii, cumpara o noua perna si saltea si multa bafta. Asta in caz ca nu ai reusit sa rezolvi nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 11Neuritis vestibularus
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 0Durere atroce unilaterala de cap
- 1Senzatie de presiune in crestetul capului, ameteala stand jos, la calculator
- 0Durere de cap, nu prea vad bine când ma ridic amețesc brusc
- 1Amețeală stare de rău
- 0Dureri de cap, presiune în urechi, amețeli și stări de oboseală
- 1Dureri de cap și amețeala
- 0Ameteli si presiune la tample si frunte
- 0Ameteli si Durere de cap
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
- 6Urechi infundate, dureri de cap
- 3Ce este?
- 4Ameteli, tinitus, dureri cap
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
- 1Dureri de stomac și de cap
- 1Cefalee, putina ameteala, vedere mai slaba (pt 3-5 zile, apoi trece, iar in 4 saptamani).
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
Mai multe informații despre: cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: