actul sexul in timpul sarcinii

02-04-2007
sorina2000
Nu este medic/terapeut
sorina2000
Nu stiu cat sau daca afecteaza sarcina actul sexual, dupa ce esti insarcinata? Nu am nici o dispoziţie in acest sens, dar ce sa fac ca sa fie toata lumea mulţumita? Dar daca stau si cuget trebuie sa fac ceia ce este bine doar pentru mine si bobo, ce spuneti, astept sfaturi, dar sincere, vă multumesc pentru tot anticipat.
2 comentarii
0
02-04-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
buna sorina! in timpul sarcinii toata lumea trebuie sa fie multumita, IN PRIMUL RAND mama. In ultimele luni de sarcina actul sexual poate declansa travaliul. Cel mai bine ar fi sa iti intrebi ginecologul daca in cazul tau pot fi probleme sau nu. Dar orice senzatie neplacuta a mamei, este perceputa de bebe, asa ca trebuie avut grija sa nu treci limita dintre placere si neplacere. Tati va intelege, mai ales ca si el il iubeste pe bebe, nu?
0
14-04-2007, ora 00:00
anda16
Nu este medic/terapeut
anda16
Si eu cred ca ar trebuii sa consulti medicul ginecolog, aspectul colului (daca este inchis sau deschis, scurtat sau lung), varsta sarcinii, daca ai probleme sau nu (contractii, sangerari, placenta praevia etc) numai medicul care te urmareste iti poate da un sfat cat de cat obiectiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul in timpul sarcinii
  •