Durere in partea stanga spate la inspiratie si inghitire

20-08-2020
MihaiC.
Nu este medic/terapeut
MihaiC.
Salutare,

M-am trezit azi dimineata cu o durere atunci cand inspir puternic si la inghitire (chiar si cand inghit in gol). Durerea apare doar cand stau intr-o postura ghemuita/cocosat si inspir/inghit chiar si cand vorbesc.

Ma gandesc daca ar avea vreo legatura cu plamanii ? Sunt nefumator, nu am fumat niciodata - 27 ani iar testele de spirometrie ies cu valori bune peste 100% (doar FVC este 93) dar durata de expiratie este redusa, sub 5 secunde (de unde si rezultatul - Grade C). Mentionez ca simt aceasta durere in spate si cand fac exercitii mai intense + o durere in spatele capului (oxigenare insuficienta ma gandesc - acest lucru il am de mic).

M-am confruntat si cu o dificultate de respiratie ani buni insa toti medicii la care am fost mi-au spus ca nu este de la plamani, iar dupa ce am facut analize pt calciu ionic/seric am observat ca aveam o deficienta iar de cand sunt la nivele normale nu mai intampin aceasta problema.

Ma gandesc sa fac un CT toracic pentru a fi sigur daca este ceva in neregula. Am facut radiografii in ultima vreme iar doar un singur medic mi-a spus ca plamanii nu arata ok, ceilalti 3 medici mi-au spus ca totul este in regula.

Mentionez ca seara nu am nici-un fel de problema, nu tusesc.

Imi cer scuze daca m-am abatut prea mult de la subiect, dar am dorit sa ofer cat mai multe informatii despre istoricul meu.

Multumesc !
1 comentarii
0
20-08-2020, ora 17:52
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Omul respira cu Diafragma...
Problemele din abdomen pot bloca mișcarea diafragmei.. Cu probleme de respietatie
Consult amănunțit la Gastrologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.