Durere in partea stanga spate la inspiratie si inghitire
Salutare,
M-am trezit azi dimineata cu o durere atunci cand inspir puternic si la inghitire (chiar si cand inghit in gol). Durerea apare doar cand stau intr-o postura ghemuita/cocosat si inspir/inghit chiar si cand vorbesc.
Ma gandesc daca ar avea vreo legatura cu plamanii ? Sunt nefumator, nu am fumat niciodata - 27 ani iar testele de spirometrie ies cu valori bune peste 100% (doar FVC este 93) dar durata de expiratie este redusa, sub 5 secunde (de unde si rezultatul - Grade C). Mentionez ca simt aceasta durere in spate si cand fac exercitii mai intense + o durere in spatele capului (oxigenare insuficienta ma gandesc - acest lucru il am de mic).
M-am confruntat si cu o dificultate de respiratie ani buni insa toti medicii la care am fost mi-au spus ca nu este de la plamani, iar dupa ce am facut analize pt calciu ionic/seric am observat ca aveam o deficienta iar de cand sunt la nivele normale nu mai intampin aceasta problema.
Ma gandesc sa fac un CT toracic pentru a fi sigur daca este ceva in neregula. Am facut radiografii in ultima vreme iar doar un singur medic mi-a spus ca plamanii nu arata ok, ceilalti 3 medici mi-au spus ca totul este in regula.
Mentionez ca seara nu am nici-un fel de problema, nu tusesc.
Imi cer scuze daca m-am abatut prea mult de la subiect, dar am dorit sa ofer cat mai multe informatii despre istoricul meu.
Multumesc !
M-am trezit azi dimineata cu o durere atunci cand inspir puternic si la inghitire (chiar si cand inghit in gol). Durerea apare doar cand stau intr-o postura ghemuita/cocosat si inspir/inghit chiar si cand vorbesc.
Ma gandesc daca ar avea vreo legatura cu plamanii ? Sunt nefumator, nu am fumat niciodata - 27 ani iar testele de spirometrie ies cu valori bune peste 100% (doar FVC este 93) dar durata de expiratie este redusa, sub 5 secunde (de unde si rezultatul - Grade C). Mentionez ca simt aceasta durere in spate si cand fac exercitii mai intense + o durere in spatele capului (oxigenare insuficienta ma gandesc - acest lucru il am de mic).
M-am confruntat si cu o dificultate de respiratie ani buni insa toti medicii la care am fost mi-au spus ca nu este de la plamani, iar dupa ce am facut analize pt calciu ionic/seric am observat ca aveam o deficienta iar de cand sunt la nivele normale nu mai intampin aceasta problema.
Ma gandesc sa fac un CT toracic pentru a fi sigur daca este ceva in neregula. Am facut radiografii in ultima vreme iar doar un singur medic mi-a spus ca plamanii nu arata ok, ceilalti 3 medici mi-au spus ca totul este in regula.
Mentionez ca seara nu am nici-un fel de problema, nu tusesc.
Imi cer scuze daca m-am abatut prea mult de la subiect, dar am dorit sa ofer cat mai multe informatii despre istoricul meu.
Multumesc !
1 comentarii
Omul respira cu Diafragma...
Problemele din abdomen pot bloca mișcarea diafragmei.. Cu probleme de respietatie
Consult amănunțit la Gastrologie
Problemele din abdomen pot bloca mișcarea diafragmei.. Cu probleme de respietatie
Consult amănunțit la Gastrologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu pot sa inghit mancarea, am nevoie de ajutor
- 3flegma in git
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 6ma doare foarte rau in gat, cand inghit
- 4senzatie de inecare
- 3E normal sa simt mancarea cum se duce pe gat?
- 4dificultate la inghitit
- 4durere in gat si inghit greu
- 2durere persistenta in gat, de abia pot inghiti
- 1Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 0Deglutitie de solide si lichide totala, de la accidend vascular
- 1Durere gat la inghitire
- 1Va rog ajutati-ma - dureri de gat la inghitire
- 3Durere in gat
- 3Disfagie, probleme de inghitire, de un an
- 0Lipsa eructație
- 1Reflex intarziat de înghițire, greutate la înghițire
- 3Cancer in gat
- 2Ajutor va rog, nod în gat, dificultate la înghițire!
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
Mai multe informații despre: inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: